Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Botox light

Steeds vaker wordt er Botox light aangeboden. Er zijn zelfs klinieken die tegenwoordig botox-light aanbieden alsof het een volledige botox behandeling is alleen goedkoper. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat voorlichten over welk type behandeling u ontvangt.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Wat is Botox-light?

Botox light, ofwel baby botox, is de milde versie van een gewone Botox behandeling. Wanneer het om rimpels gaat is Botox een uiterst populaire behandeling. Steeds meer personen willen wel van hun rimpels af maar zijn bang voor het ontwikkelen van een catface (overdosis botox), of dat het de omgeving opvalt dat ze botox gebruikt hebben.
Daarom is er Botox-light, ofwel baby botox in het leven geroepen. Hierbij worden minder eenheden botox per regio gebruikt.

Wat zijn de voordelen van Botox-light ten opzichte van reguliere Botox rimpel behandeling?

Het effect is milder, dus het valt minder op dat u een rimpelbehandeling heeft ondergaan. Daarnaast is een botox-light behandeling goedkoper. Wel is het uiterst van belang dat de baby botox op de juiste plek wordt geïnjecteerd om het gewenste effect te behalen en het complicatie risico te minimaliseren. Laat de behandeling daarom uitvoeren door een dermatoloog (medisch specialist van de huid).

Wat zijn de nadelen van Botox-light ten opzichte van reguliere Botox rimpel behandeling?

Doordat er minder eenheden worden gebruikt zal het effect van de Botox naar alle waarschijnlijkheid korter aanhouden dan een reguliere Botox rimpel behandeling.

Wat is de prijs van Botox-light in de Roosevelt kliniek?

In de Roosevelt kliniek is de prijs voor botox-light behandeling 125 euro. Hierbij wordt de behandeling uitgevoerd door een dermatoloog (medisch specialist) gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.