Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gecontracteerde zorgverzekeraars

Een bezoek aan de Roosevelt kliniek is voor u qua kosten hetzelfde als wanneer u naar een ziekenhuis gaat. Het wettelijk eigen risico bedraagt in 2020 minimaal 385 euro.
U kunt met iedere zorgverzekeraar bij ons terecht voor verzekerde zorg, wel verschilt de manier van declareren bij wel- en niet- gecontracteerde zorgverzekeraars.

Helaas zijn wij met VGZ en CZ nog in onderhandeling. Bij VGZ vragen wij om ondertekening van een zogenaamde Akte van cessie, wij kunnen dan voor u declareren.
Bij CZ of een van de dochteronderneming, krijgt u de factuur thuis gestuurd. U wordt dan gevraagd de factuur zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar en het bedrag wat u vergoed krijgt aan de Roosevelt kliniek over te maken. Aangezien wij (nog) geen contract met CZ hebben, wordt er een onderscheid gemaakt tussen het eigen risico en de eigen bijdrage. U dient alleen het eigen risico aan ons over te maken, de eigen bijdrage nemen wij als kliniek voor onze rekening.
Gelukkig maakt het voor u als patiënt dus geen verschil dat wij (nog) geen contract hebben met CZ.

De Roosevelt kliniek (Gynmedical bv) heeft sinds 2016 contracten met de onderstaande zorgverzekeraars:

Zilveren kruis groep

Zilverenkruis FBTO Interpolis OZF Avero caresco IAK deFrieslandZorgVerzekeraar

Multizorg groep

zorgenzekerheid vvaa pnozorg deFrieslandZorgVerzekeraar ditzo salland aevitae IAK caresco turien&co deamersfoortse

DSW groep

dswverzekeraar stadholland intwente

Menzis groep

menzis anderzorg azivo

Binnenkort ook bij de Roosevelt kliniek

Met de volgende zorgverzekeraars zijn we nog in onderhandeling, maar ondertussen wordt uw bezoek aan de Roosevelt kliniek wel vergoed. Na ondertekening van een zogenaamde Akte van cessie, kunnen wij voor u declareren bij de volgende zorgverzekeraars:

VGZ groep

vgz

Nog in onderhandeling

Bent u bij CZ, of een van de dochterondernemingen, verzekerd dan krijgt u de factuur van uw bezoek van ons thuisgestuurd.
U wordt dan gevraagd de factuur zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar en het bedrag wat u vergoed krijgt aan de Roosevelt kliniek over te maken.
Aangezien wij (nog) geen contract met CZ hebben, wordt er een onderscheid gemaakt tussen het eigen risico en de eigen bijdrage. U dient alleen het eigen risico aan ons over te maken, de eigen bijdrage nemen wij als kliniek voor onze rekening.
Gelukkig maakt het voor u als patiënt dus geen verschil dat wij (nog) geen contract hebben met CZ.

CZ

cz