Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Drs. A.B. (Anne Berthe) Halk

Dermatoloog

Drs. A.B. (Anne Berthe) Halk is sinds september 2020 werkzaam in de Roosevelt kliniek te Leiden. Ze studeerde geneeskunde aan de rijksuniversiteit Groningen, waar zij cum laude is afgestudeerd. Aansluitend specialiseerde ze zich tot dermatoloog bij het Leids Universitair Medisch Centrum en super-specialiseerde zich op het gebied van cosmetische dermatologie. Ze is hiermee expert op het gebied van medische en cosmetische huidbehandelingen en het toepassen van injectables (botox en fillers).

Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie (NVDV) en actief binnen de domeingroep Cosmetische Dermatologie. Hierbij houdt ze zich onder andere bezig met de veiligheid van cosmetische behandelingen, waaronder injectables, peelings, lasers en liposuctie.

Verder was ze als arts-onderzoeker betrokken bij de publicatie van de medische behandelrichtlijnen lymfoedeem, lipoedeem en flebologie.

Vertrouwen in de arts, veiligheid en effectieve, in cosmetisch setting natuurlijke, resultaten zijn leidend bij haar behandelingen.

BIG-nummer: 39916612001