Drs. S.T.P. (Stijn) Kouwenhoven

Dermatoloog

Stijn Kouwenhoven is sinds 2018 werkzaam in de Roosevelt kliniek. Daarnaast is hij elders werkzaam als dermatoloog met een aantekening Mohs’ micrografische  chirurgie.

Dokter Kouwenhoven is een enthousiaste, allround dermatoloog met uitstekende chirurgische vaardigheden.

Na zijn studie geneeskunde in Leiden deed dokter Kouwenhoven enkele jaren ervaring op in de algemene chirurgie en plastische chirurgie om uiteindelijk in het LUMC in Leiden zijn opleiding tot dermatoloog af te ronden.

Tijdens zijn jaren in het LUMC werkte dermatoloog Kouwenhoven aan verschillende onderzoeken en publicaties; onder andere over de chirurgische behandelingen van huidkanker. Daarnaast is hij bekwaam in de cosmetische dermatologie en nagel-chirurgie. Hij is (mede-)auteur van de landelijke richtlijn Botox injecties voor dermatologen.

Dokter Kouwenhoven is lid van de Nederlandse vereniging voor dermatologie en venereologie (NVDV) en domeingroep Cosmetische dermatologie. Hij geeft geregeld scholingen en voordrachten op (inter-)nationale congressen en nascholingen voor huisartsen.

Naast zijn chirurgische en praktische expertise haalt hij veel voldoening uit de algemene dermatologische zorg en sociale aspecten van het vak.

BIG-nummer: 89913342301