Behandeling bultjes eikel

PPP (Pearly penile papules) zijn kleine bultjes op de rand van de eikel die erg storend kunnen overkomen. De bultjes zijn gelukkig niet besmettelijk en kunnen bij de dermatoloog makkelijk behandeld worden met behulp van een CO2 laser behandeling en elektrocoagulatie.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Behandeling bultjes eikel
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Behandeling bultjes eikel

Mannen die PPP hebben vinden de bultjes onhygiënisch en willen graag van ze af. De bultjes moet u niet verwarren met genitale wratten of iets besmettelijks. De bultjes zijn volkomen onschuldig, maar kunnen vaak als cosmetisch storend worden ervaren. Vaak krijg je ook nog eens commentaar over de bultjes van je partner over deze bultjes en dat kan lijden tot schaamte. Er kan zich ook vaak vuil ophopen door de PPP wat erg onhygiënisch is. Een behandeling bultjes eikel kan bij de Roosevelt kliniek gedaan worden. De verwijdering van PPP wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar omdat de ingreep van cosmetische aard is.

Bultjes eikel laten verwijderen

Een dermatoloog kan de bultjes op twee manieren effectief behandelen en verwijderen. De eerste manier is elektrocoagulatie. Bij deze methode wordt de penis eerst verdoofd met kleine prikjes. Het eerste prikje wordt eventjes voelbaar. Vervolgens worden de PPP verbrand doormiddel van een stroompje. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Na de behandeling wordt een verzachtende crème aangebracht op de plek waar de PPP eerst zaten. Na ongeveer twee weken is de huid waar de PPP zaten genezen. De tweede behandeling bultjes eikel is de CO2 laser behandeling. Hierbij wordt eerst de huid van de penis verdoofd met een verdovende crème. Deze crème zal ongeveer 30-60 minuten voor de behandeling worden aangebracht. Vervolgens wordt met de laser de PPP weggehaald. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Bij een laser behandeling geneest de huid over het algemeen sneller dan bij coagulatie, maar de behandeling is wel duurder. De behandelingen zijn uiteindelijk even effectief. Meer informatie kunt u op onze site vinden.

Locatie verwijdering bultjes

Bij de Roosevelt kliniek zijn ze erg bekwaam in het weghalen van de PPP. De behandelingen kunnen plaatsvinden in Leiden en Delft. De behandeling bultjes eikel met behulp van de CO2 laser kan echter alleen in Leiden plaatsvinden. Maak een afspraak met een van onze dermatologen voor meer informatie en het effectief laten verwijderen van de PPP.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen PPP. Klik hier.

Actuele prijzen van de behandelingen vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.