Over de Roosevelt kliniek

De Roosevelt kliniek is een instelling voor medische specialistische zorg op het gebied van gynaecologie, dermatologie, cosmetische dermatologie, chirurgie en huidtherapie.

Onze medisch specialisten, dr. Bram ter Harmsel gynaecoloog, drs. Bert Wibbens gynaecoloog, dr. Henk Oosterhof gynaecoloog, drs. Tamara Steenstra-Toussaint gynaecoloog, dr. Jacolien van der Marel gynaecoloog, dr. Roel Genders dermatoloog, dr. Koen Quint dermatoloog, dr. Norbert Ipenburg dermatoloog, dr. Stephanie Boonk dermatoloog, drs. Lisanne Secker dermatoloog, drs. Annelien Morks chirurg leveren hoogwaardige verzekerde en onverzekerde poliklinische zorg. Hun ruime ervaring in opleidingsziekenhuizen en hun individuele specialisatiegebieden garanderen dat u bij de Roosevelt kliniek de best mogelijke zorg ontvangt.

Gioya Smeets is werkzaam al huidtherapeute op de locaties Leiden en Delft. Door de korte lijnen met de werkzame dermatologen in de kliniek, kan er een optimaal behandelplan voor u opgesteld worden.

Kelly Moerman, Angela den Breejen, Merel de Vos, Birgit Nieuwenburg, Babette van den Berg, Debby Vliegenthart, Danielle van Leeuwen, Ineke, Maartje Dubbelaar, Marjolein Annema, Chantal van Kester en Sanne Holtus zijn werkzaam in de Roosevelt kliniek als doktersassistenten op de locaties Leiden, Delft en Monster.

Er is ook een afdeling seksuologie met seksuoloog drs. Roos Wassenberg.
De registratie tot seksuoloog volgens de nvvs (nederlandse vereniging voor seksuologie) is bijna afgerond.

De medisch specialisten houden met bijscholing en aanvullende opleidingen hun kennis continu op peil. Als autoriteiten binnen hun vakgebied geven zij cursussen aan huisartsen, specialisten en artsen in opleiding voor specialist. Daarnaast participeren onze specialisten in wetenschappelijk onderzoek en publiceren zij geregeld in (internationale) vakliteratuur.

Kwaliteit en Privacy

Bij de Roosevelt kliniek bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in zorg. Deze kwaliteit wordt geïllustreerd door de verworven kwaliteitscertificaten van de KIWA, ZKN, en het kwaliteitszegel dermatologie. Onze ervaren specialisten zijn door hun doorlopende bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied. De Roosevelt kliniek werkt met de modernste apparatuur en instrumenten. Het spreekt voor zich dat uw privacy te allen tijde gewaarborgd is.

Nederlandse kanker registratie

Bij de Roosevelt kliniek vinden we het belangrijk om samen te werken met de Nederlandse Kankerregistratie. De Nederlandse Kankerregistratie (NKR) is een landelijke databank met betrouwbare gegevens van alle patiënten met kanker. Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) beheert deze databank. In de folder Registratie van kanker leest u waarom gegevens over kanker worden vastgelegd. Hierin staat ook beschreven wat de rechten zijn van patiënten en de voorwaarden en plichten van IKNL voor het beheer van deze gegevens.

‘’Dr. Ter Harmsel heeft mij bijzonder goed geholpen. Hij heeft een luisterend oor en geeft geweldig advies. Ik voelde me begrepen en er werd veel uitgelegd over de problematiek. Uitstekende arts. Ik kan de kliniek aan iedereen aanbevelen.’’

Suzanne, 45 jaar

Roosevelt kliniek

Ons team