Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over de Roosevelt kliniek

De Roosevelt kliniek is een instelling voor medische specialistische zorg op het gebied van gynaecologie, dermatologie, cosmetische dermatologie en huidtherapie.

Onze medisch specialisten, dr. Bram ter Harmsel gynaecoloog, prof. dr. Baptist Trimbos gynaecoloog, drs. Bert Wibbens gynaecoloog, dr. Henk Oosterhof gynaecoloog, dr. Roel Genders dermatoloog, dr. Koen Quint dermatoloog, drs. Stijn Kouwenhoven dermatoloog, dr. Norbert Ipenburg dermatoloog, dr. Stephanie Boonk dermatoloog, drs. Annelien Morks, chirurg en drs. Nelleke Schouten, chirurg leveren hoogwaardige verzekerde en onverzekerde poliklinische zorg. Hun ruime ervaring in opleidingsziekenhuizen en hun individuele specialisatiegebieden garanderen dat u bij de Roosevelt kliniek de best mogelijke zorg ontvangt.

Glyonne van Vliet is werkzaam al huidtherapeute op de locaties Leiden en Delft. Door de korte lijnen met de werkzame dermatologen in de kliniek, kan er een optimaal behandelplan voor u opgesteld worden.

Kelly Moerman, Angela den Breejen, Simone Langezaal, Merel de Vos, Birgit Nieuwenburg, Babette van den Berg, Debby Vliegenthart, Danielle van Leeuwen, Cynthia Seddiki, Marissa van den Hazel, Ineke Barnhoorn, Maartje Dubbelaar, Marjolein Annema & Demelsa Blijleven zijn werkzaam in de Roosevelt kliniek als doktersassistenten op de locaties Leiden, Delft en Monster.

Er is ook een afdeling seksuologie met de NVVS geregistreerde seksuolooge drs Marjo Ramakers.

De medisch specialisten houden met bijscholing en aanvullende opleidingen hun kennis continu op peil. Als autoriteiten binnen hun vakgebied geven zij cursussen aan huisartsen, specialisten en artsen in opleiding voor specialist. Daarnaast participeren onze specialisten in wetenschappelijk onderzoek en publiceren zij geregeld in (internationale) vakliteratuur.

 

Kwaliteit en Privacy

Bij de Roosevelt kliniek bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in zorg. Deze kwaliteit wordt geïllustreerd door de verworven kwaliteitscertificaten van de KIWA, ZKN, en het kwaliteitszegel dermatologie. Onze ervaren specialisten zijn door hun doorlopende bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied. De Roosevelt kliniek werkt met de modernste apparatuur en instrumenten. Het spreekt voor zich dat uw privacy te allen tijde gewaarborgd is.

‘’Dr. Ter Harmsel heeft mij bijzonder goed geholpen. Hij heeft een luisterend oor en geeft geweldig advies. Ik voelde me begrepen en er werd veel uitgelegd over de problematiek. Uitstekende arts. Ik kan de kliniek aan iedereen aanbevelen.’’

Suzanne, 45 jaar

Roosevelt kliniek

Ons team