Huidverbetering

Met het ouder worden treedt ook veroudering van de huid op en verschijnen er rimpels, lijntjes en oneffenheden. Een behandeling met de CO2/RF laser is een goede methode om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. U wordt bij de Roosevelt kliniek behandeld door de dermatoloog. De dermatoloog is de specialist van de huis en is dan ook kundig opgeleid voor laserbehandelingen.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Huidverbetering door fractionele CO2 laser met radiofrequentie

Door fractionele CO2 laserbehandeling in combinatie met bipolaire radiofrequentie wordt er in de lederhuid (dermis) de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid steviger, verdwijnen rimpels en poriën en wordt een egalere teint bereikt.
Naast behandeling van het gezicht, is deze behandeling ook geschikt voor decolleté of handen. De redenen om voor deze huidverbetering behandeling te kiezen boven andere methoden zijn onder andere een kortdurende procedure, alleen lokale verdoving vereist (meestal alleen dmv een crème), veilig, doeltreffend en snel herstel.
De behandeling wordt in de Roosevelt kliniek uitgevoerd door de dermatoloog zelf, dus niet door een huidtherapeut. De dermatoloog is de enige medisch specialist die zich volledig heeft toegelegd op de huid en hierin is gespecialiseerd.

Gezichtsverjonging

Door het toenemen van de leeftijd kunnen er allerlei varianten van huidveroudering, waaronder rimpels, lijnen, littekens en pigmentvlekken in het gezicht ontstaan. Met de gefractioneerde CO2 laser met radiofrequentie is het mogelijk door middel 1-2 behandelingen (afhankelijk van de grootte) uw gezichtshuid te behandelen. Het eindresultaat is een frissere huid. Indien er sprake is van een contra-indicatie voor radiofrequentie gebruik wordt alleen met gefractioneerde CO2 behandeld en kan er een extra behandeling noodzakelijk zijn.
Deze techniek wordt “skin rejuvenation” genoemd. Nabehandeling zal plaatsvinden met een verlichtende crème.
De huid hersteld binnen een week geheel, waarna er direct een jongere huid zichtbaar is. Factoren die het herstellend vermogen na de ingreep beïnvloeden zijn de leeftijd, rook- en zon gedrag en algemene gezondheid.

Lip lijntjes

Bij het ouder worden kunnen er storende lijntjes (rimpels) op de bovenlip ontstaan. Hoewel deze rimpels een normaal verschijnsel zijn komen ze meer voor bij mensen die roken of een blaasinstrument spelen. Deze rimpels worden daarom ook wel rokerslijnen genoemd.
Deze rimpels geven personen een oudere en chagrijnigere uitstraling dan ze daadwerkelijk zijn. Gelukkig kan hier gemakkelijk wat aan gedaan worden door middel van een fractional CO2 laser, die daarnaast ook gebruikt maakt van radiofrequentie wat de fibroblast stimulatie en skin rejuvenation ten goede komt. Vaak willen personen na 3 maanden nog een 2of 3behandeling om het effect nog meer te vergroten.

Rimpels rondom de mond en ogen

Rimpels rondom de mond en ogen ontstaan dor het ouder worden. Deze rimpels zijn een normaal verschijnsel, maar kunnen in duidelijker aanwezig zijn bij mensen die roken (of gerookt hebben) danwel mensen die veel blootstelling aan zonlicht hebben gehad. Deze rimpels geven personen een oudere en minder frisse uitstraling dan ze daadwerkelijk zijn. Gelukkig kan hier gemakkelijk wat aan gedaan worden door middel van een fractional CO2 laser, die daarnaast ook gebruikt maakt van radiofrequentie wat de fibroblast stimulatie en skin rejuvenation ten goede komt. Direct na de eerste behandeling is er resultaat zichtbaar. Na 2-3 behandelingen is het meest optimale resultaat bereikt.

Kosten

Een laserbehandeling valt onder de onverzekerde (cosmetische) zorg. Een overzicht van de tarieven voor cosmetische behandelingen vindt u in onze prijslijst.

 

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.