miraDry: definitieve behandeling

De nieuwste en meest effectieve en definitieve behandeling voor hyperhidrosis is behandeling met de miraDry. Bij deze behandeling wordt geen gebruik gemaakt van gifstoffen of chemicaliën. Door middel van gedoseerde energie (microwave techniek) wordt het gebied waar de okselzweetklieren zitten aangepakt en worden de okselzweetklieren voorgoed uitgeschakeld.

Klik hier voor het maken van een afspraak
miradry

De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Meer dan 75 procent van de personen is van de klachten af na 1 behandeling. Direct na de behandeling zult u al resultaat bemerken. Ongeveer 20 procent van de patienten heeft een tweede behandeling nodig voor het bereiken van het gewenste resultaat. Meer weten over miraDry als de blijvende oplossing voor overmatig zweten?

GR_PI_SL-03 Logo_miradry

FDA goedgekeurd

miraDry gebruikt de enige niet-invasieve technologie die door de FDA is goedgekeurd en waarvan klinisch bewezen is dat zweet enorm verminderd wordt met blijvende resultaten.

Met niet-invasief bedoelen we dat er geen agressieve chemicaliën, gifstoffen of chirurgie gebruikt worden bij de behandeling. Hierdoor is er een minimale hersteltijd na de procedure.

De behandeling

Je arts zal waarschijnlijk voor een paar dagen een pijnstiller zonder recept en het gebruik van ice packs aanbevelen. Meteen na de procedure zou je in staat moeten zijn om je normale activiteiten of werk weer op te pakken en normaal gesproken kun je binnen een aantal dagen weer beginnen met sporten.

Wat plaatselijk ongemak of zwelling is normaal en verdwijnt binnen een paar weken. Sommige patiënten hebben kortdurend een veranderd gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen, wat geleidelijk verdwijnt.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Heb ik de zweetklieren in mijn oksel niet nodig?

Je lichaam heeft meer dan 4 miljoen zweetklieren, waarvan er zich slechts ongeveer 2% in de oksels bevinden.

Elimineren van deze 2% heeft geen effect op het vermogen van het lichaam om zichzelf te koelen.

Hoe wijkt de miraDry procedure af van andere behandelmogelijkheden?

Andere behandelmogelijkheden zijn erop gericht om de zweetklieren tijdelijk uit te schakelen, of impliceren chirurgie met de daarbij behorende risico's.

Alleen de miraDry procedure biedt een blijvende oplossing met een niet-invasieve behandeling.

Is de miraDry procedure geschikt voor mij?

Als uitbraken van okselzweet, kleding met vlekken of het regelmatig aanbrengen van anti-transpirant je dagelijks leven belemmeren, kun je een goede kandidaat zijn voor de miraDry procedure.

Praat met je arts om te ontdekken of de miraDry procedure geschikt is voor je.

Kan miraDry ook worden gebruikt voor andere delen van het lichaam, waar ik veel zweet?

De miraDry behandeling is alleen geschikt voor de oksels en kan helaas niet worden gebruikt voor het behandelen van andere lichaamsgebieden of voor gegeneraliseerde hyperhidrosis.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.