Behandeltechnieken

Bijna iedereen heeft wel een bultje, vlekje of plekje die hij of zij storend vindt of die last geeft. In vrijwel alle gevallen kan het als dit op de juiste manier gebeurt makkelijk verwijderd worden met een mooi resultaat.

Klik hier voor het maken van een afspraak
behandeltechnieken

De Roosevelt kliniek is er speciaal op ingericht om verschillende behandeltechnieken toe te passen om allerlei huidafwijkingen (al dan niet onder lokale verdoving) te verwijderen.
Er zijn verschillende redenen voor het verwijderen of behandelen van huidafwijkingen. Voor het vaststellen van een diagnose kan een biopt (huidmonster) genomen worden. Behandeling met vloeibare stikstof wordt vaak toegpast voor oppervlakkige zonbeschadigingen. Een verdachte moedervlek of huidkanker wordt meestal middels excisie verwijderd. Ook kan het zo zijn dat een huidafwijking vanwege cosmetische redenen verwijderd wordt. Afhankelijk van de grootte en de aard van de laesie zal gekozen worden voor de beste behandelmethode, met het beste eindresultaat. Hieronder vindt u de verschillende technieken die kunnen worden toegepast.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.