Cosmetische dermatologie

Tegenwoordig wordt door veel verschillende klinieken, artsen en gezondheidsmedewerkers cosmetisch zorg aangeboden. De termen huidspecialist en (cosmetische) dermatologische zorg wordt vaak gebruikt en misbruikt. In de Roosevelt kliniek wordt de cosmetische zorg geleverd door dermatologen, dé medisch specialist op het gebied van de huid. De dermatoloog heeft ervaring met cosmetische ingrepen, maar kijkt ook verder naar de algehele conditie en gesteldheid van de huid.

De Roosevelt kliniek is professioneel en modern ingericht, waardoor er een uitstekende en veilige omgeving wordt gecreëerd om cosmetische behandelingen te kunnen uitvoeren. Hoogstaande kwaliteit is het uitgangspunt van onze specialisten.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Huidverjonging en rimpelbehandelingen

Bij het ouder worden van de huid, verliest deze zijn elasticiteit en worden rimpels vaak duidelijker zichtbaar. Met name fronslijnen en kraaienpootjes zijn hier bekende voorbeelden van. Wanneer rimpels nadrukkelijk aanwezig zijn, kan dit een vermoeide indruk geven of lijkt het net of u boos kijkt terwijl dat helemaal niet het geval is.


Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om deze prominente rimpels aan te pakken. De meest toegepaste behandeling om rimpels te bestrijden is met injectables; botuline toxine of fillers.  In sommige gevallen kunnen rimpels ook met een kleine chirurgische ingreep worden verholpen. Met peelings kan de gehele aanblik van de huid verfrist worden en fijne lijntjes worden aangepast. Welke methode of behandelcombinatie het meest geschikt is voor uw huid, zal de dermatoloog en of huidtherapeut met u bespreken. Hierbij zal een eerlijk advies op maat worden gegeven. Het uitgangspunt is om u een frisse en jongere uitstraling te geven.
+

Onverzekerde zorg en cosmetische dermatochirurgie

Naast huidverjonging en rimpelbehandeling kunt u ook voor onverzekerde dermatologische zorg en cosmetische dermatochirurgie terecht.


Allerlei oneffenheden van de huid kunnen worden verwijderd onder lokale verdoving. Afhankelijk van de grootte en de aard van de afwijking zal gekozen worden voor juiste behandelmethode. Denk hierbij als voorbeeld aan het verwijderen van een storende moedervlek, fibroom of vetbult. Door middel van dermatochirurgie kan ook een uitgescheurde oorlel of ontsierend litteken worden gecorrigeerd en verfraaid.

Goede zorg is maatwerk. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een objectief en eerlijk advies over de mogelijkheden en eventuele risico’s van de verschillende behandelingen. U vindt op onze website een overzicht van de verschillende behandelingen en bijbehorende tarieven.

+

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.