Peelings

Bij een peeling worden er laagjes met huidcellen verwijderd. Op deze manier komen de lagen met jongere huidcellen naar het oppervlakte toe waardoor de huid een gladder oppervlak krijgt en er dus zacht en egaal uit komt te zien.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Met chemische peelings kun je meerdere laagjes oude huidcellen tegelijk verwijderen waardoor het resultaat mooier wordt. Bij een chemische peeling worden er voornamelijk zuren gebruikt om de laagjes cellen van elkaar los te weken en de bovenste lagen huidcellen te laten afsterven. Dit klinkt misschien een beetje eng, maar het is een zeer gecontroleerd proces dat volkomen veilig is.

Welke peelings zijn er allemaal?

De diverse peelings beginnen zeer oppervlakkig met fruitzuren, melkzuren en salicylzuur. Dit geeft een verfrissend resultaat zonder dat je gaat vervellen. De pijn valt ook reuze mee en er treedt nagenoeg geen roodheid op na de behandeling.


Wanneer er specifieke problemen zijn, zoals bijvoorbeeld acne of hyperpigmentatie (donkere pigmentvlekken in de huid) wordt er een iets sterkere peeling gebruikt met TCA (trichloorazijnzuur). Deze peeling wordt in meerdere sessies ingezet om een diep resultaat te krijgen. Fijne rimpels kunnen hier ook goed door verdwijnen. Je moet wel rekening houden dat de huid gaat vervellen. De dermatoloog kan u meer informatie geven over hoe het proces precies verloopt.
+

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde sessies is heel erg afhankelijk van het doel wat je wilt bereiken met de peeling.

De meeste peelings tellen vier sessies met een periode tussen de 8 en 20 dagen tussen twee sessies.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Peeling

Peeling oppervlakkig (party peel) € 100,-
Peeling midden/diep (TCA peeling) € 325,-
Peeling midden/diep (TCA peeling) 4x € 600,-
Peeling midden/diep (TCA peeling) 4x incl. aftercare producten € 725,-

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.