Vulvapoli

Op de vulvapoli, een geïntegreerde dermatologische gynaecologische poli van de Roosevelt kliniek wordt u gezien door gynaecoloog dr W.A. (Bram) ter Harmsel. Dr ter Harmsel heeft jarenlang samengewerkt met dermatologen en heeft hierdoor de dermatologische ervaring voor de vulpoli opgedaan. Thuis vult u een uitgebreide vragenlijst in die met u wordt doorgenomen op de polikliniek, waarna lichamelijk onderzoek volgt, dat samen tot een diagnose leidt. Hierna wordt de diagnose met u besproken en wordt een behandelplan opgesteld.

Klik hier voor het maken van een afspraak

De (huid)afwijkingen die vaak worden gezien op onze vulvapoli zijn: lichen sclerosus, lichen planus, eczeem, pijnsyndromen van de vulva en VIN afwijkingen. Deze afwijkingen veroorzaken vaak psychologische en /of seksuele problemen, waar ook veel aandacht aan wordt besteed. In de Roosevelt kliniek werken ook seksuologen.

In oktober 2013, 2017 & 2019 werd de VulvAward gewonnen, de prijs voor de beste vulvapoli.

Specialist op onze vulvapoli

Dr. ter Harmsel heeft al meer dan 14 jaar een vulvapoli en is erg actief op dit gebied, hij organiseert (en is cursusleider van) de cursus vulvapathologie voor dermatologen, gynaecologen en artsen in opleiding voor deze specialismen. In 2007 kwam het boek vulvapathologie onder redactie van dr. van der Meijden en dr. ter Harmsel uit. In de Roosevelt kliniek worden door deze expertise veel second opinions gezien.

Dr. ter Harmsel is de specialist van de vulvapoli van de Roosevelt kliniek. Hij stond aan de basis van de website www.vulvapoli.nl en van de Nederlandse Vereniging voor Vulvapathologie (NVvVP). Leden van de NVvVP zijn: gynaecologen, dermatologen bekkenbodemfysiotherapeuten, seksuologen, pathologen en plastisch chirurgen.

 

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.