Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vulvapoli

Op de vulvapoli, een geïntegreerde dermatologische gynaecologische poli van de Roosevelt kliniek wordt u gezien door gynaecoloog dr W.A. (Bram) ter Harmsel. Dr ter Harmsel heeft jarenlang samengewerkt met dermatologen en heeft hierdoor de dermatologische ervaring voor de vulpoli opgedaan. Thuis vult u een uitgebreide vragenlijst in die met u wordt doorgenomen op de polikliniek, waarna lichamelijk onderzoek volgt, dat samen tot een diagnose leidt. Hierna wordt de diagnose met u besproken en wordt een behandelplan opgesteld.

Klik hier voor het maken van een afspraak

De (huid)afwijkingen die vaak worden gezien op onze vulvapoli zijn: lichen sclerosus, lichen planus, eczeem, pijnsyndromen van de vulva en VIN afwijkingen. Deze afwijkingen veroorzaken vaak psychologische en /of seksuele problemen, waar ook veel aandacht aan wordt besteed. In de Roosevelt kliniek werken ook seksuologen.

In oktober 2013 werd de VulvAward gewonnen, de prijs voor de beste vulvapoli.

Specialist op onze vulvapoli

Dr ter Harmsel heeft al meer dan 14 jaar een vulvapoli en is erg actief op dit gebied, hij organiseert en is cursusleider van de cursus vulvapathologie voor dermatologen, gynaecologen en artsen in opleiding voor deze specialismen. In 2007 kwam het boek vulvapathologie onder redactie van dr van der Meijden en dr ter Harmsel uit. In de Roosevelt kliniek worden door deze expertise veel second opinions gezien.

Dr. ter Harmsel is de specialist van de vulvapoli van de Roosevelt kliniek. Hij stond aan de basis van de website www.vulvapoli.nl en van de Nederlandse Vereniging voor Vulvapathologie (NVvVP). Leden van de NVvVP zijn: gynaecologen, dermatologen bekkenbodemfysiotherapeuten, seksuologen, pathologen en plastisch chirurgen.

Voorbereid naar de vulvapoli

U kunt zich thuis al voorbereiden op het eerste bezoek aan de Roosevelt kliniek door van tevoren onze vragenlijst in te vullen. Dat kan online of op papier. Enerzijds dient deze vragenlijst voor u als leidraad voor het gesprek, anderzijds geven de ingevulde vragen de gynaecoloog een goede indruk van uw klachten. Het consult kan hierdoor efficiënter verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.