Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Tarieven overmatig zweten behandelingen

Voor een consult bij de Roosevelt Kliniek geldt dat indien u een doorverwijzing heeft van uw huisarts het eerste consult vergoed wordt door uw ziektekostenverzekeraar. Hierbij moet u wel rekening houden met uw eigen risico.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Botuline toxine injecties

Voor de behandeling met Botuline toxine injecties geldt dat er voor het intakegesprek bij de Roosevelt Kliniek niets in rekening wordt gebracht, het intake gesprek is vanzelfsprekend ook geheel vrijblijvend. Als er gestart wordt met behandelen bedraagt het tarief voor beide oksels per behandeling € 425,00.

Behandeling miraDry

Voor de behandeling met de nieuwe miraDry methode geldt dat er voor het intakegesprek bij de Roosevelt Kliniek niets in rekening wordt gebracht, het intake gesprek is vanzelfsprekend ook geheel vrijblijvend. Voor de miraDry behandelingen wordt voor de eerste behandeling € 1.500,00 in rekening gebracht. Een eventuele tweede behandeling die bij minder dan 10% van de patiënten noodzakelijk is wordt € 1000,00 in rekening gebracht.

Heeft u een afspraak staan voor een miraDry, maar bent u verhinderd of ziet u toch af van de behandeling? Laat dit dan uiterlijk 7 kalenderdagen van te voren weten. Dit kan telefonisch via 088 – 2351000 (maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 16.30 uur) of per e-mail via info@rooseveltkliniek.nl (met vermelding van voor- en achternaam). Als je te laat of niet afzegt, wordt er een bedrag van € 375 in rekening gebracht.

Behandeling met de iontoforese

De behandeling met de iontoforese verloopt via een apparaat welke u thuis kunt gebruiken. De voor en nadelen kunnen tijdens het eerste consult met u worden besproken. De levering van apparaat verloopt via de fabrikant. Daarbij moet u rekening houden met een bijdrage van € 50,00 voor een proefperiode van 4 weken. Indien u daarna besluit blijvende gebruik te maken van de het iontoforese betaald u € 399,00, de eerder betaalde bijdrage van € 50,00 wordt dan in mindering gebracht.

‘’Fijn telefonisch contact, altijd snel geholpen kunnen worden en artsen die echt naar je luisteren en meedenken. Prettige omgeving: bij binnenkomst voel je je welkom.’’

Merve, 37 jaar

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.