Preferred partners

SoaCare

Chlamydia trachomatis en gonorroe zijn veel voorkomende soa’s, die goed behandeld kunnen worden bij vroegtijdige herkenning. Een niet behandelde soa kan tot blijvende schade leiden.

Heb je klachten zoals pijn in je onderbuik of bij het plassen of heb je een vieze afscheiding? Dan bestaat de kans dat je een soa hebt.

Maar ook zonder klachten kun je een soa hebben!

Op deze website vind je alle belangrijke informatie over Chlamydia trachomatis en gonorroe en wat je er aan kunt doen als je geïnfecteerd bent.

Voor meer informatie over SoaCare klik u hier

Leids Universitair Medisch Centrum

‘Het LUMC staat als innovator voor de verbetering van de gezondheidszorg en de gezondheid van mensen’.

Het LUMC gelooft dat deze uitdaging vraagt om een duidelijke visie en missie. Interactief samenspel tussen onze kerntaken is hierbij onmisbaar.

Binnen het LUMC worden studenten voorbereid op een leven lang innoveren en leren. Onderzoekers laten zich inspireren en toetsen hun bevindingen direct in de praktijk. Patiënten kunnen erop vertrouwen dat zij volgens de meest actuele stand van de wetenschap geholpen worden. Het LUMC gelooft hierbij in genezen maar ook in voorkomen.

Door bedrijven en organisaties in de regio en daarbuiten te betrekken maakt het LUMC innovaties en nieuwe toepassingen daadwerkelijk mogelijk.  Op deze manier wil het LUMC een voorstrekkersrol spelen in het ontwikkelen van oplossingen van gezondheidsvraagstukken.

Voor meer informatie over het LUMC klikt u hier
Logo_LUMC

Eurofins NMDL LCPL

Eurofins NMDL LCPL is gespecialiseerd in cytologisch, histologisch en moleculair biologisch onderzoek voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Cervixuitstrijkjes (bevolkingsonderzoek en indicatie), huidbiopten en soa’s vanuit heel Nederland worden door het Eurofins NMDL LCPL gediagnosticeerd. Materiaal voor afname en verzending wordt op verzoek kosteloos verstrekt. We streven ernaar om binnen vijf werkdagen een uitslag af te geven.

Het Eurofins NMDL LCPL organiseert vanuit stichting S.P.O.E.D. cursussen om haar inzenders te helpen kwalitatief goed materiaal af te nemen. Dit zijn cursussen voor zowel huisarts als doktersassistent. Op onze uitstrijkcursus werken wij met echte proefpersonen die aanwijzingen geven.

Voor meer informatie over Eurofins NMDL LCPL klikt u hier.

Pathan

Pathan is gespecialiseerd in pathologisch en cytologisch onderzoek voor de eerste en tweedelijnsgezondheidzorg.

Voor meer informatie over Pathan, klikt u hier.

CenSeRe

Centrum voor Psychische, Rationele en Seksuele Gezondheid

Psychische, relationele en seksuele gezondheid zijn van groot belang in een samenleving waarin persoonlijk contact niet altijd vanzelfsprekend is. In het Centrum voor Seksuele en Relationele Gezondheid te Voorschoten kunt u terecht voor alle klachten op psychisch, seksueel en relationeel gebied. U kunt een afspraak maken met arts/seksuoloog NVVS Marjo Ramakers of gezondheidszorgpsycholoog/seksuoloog NVVS Gidia Jacobs. Zowel voor individuen als voor paren.

Voor meer informatie over Censere klikt u hier