Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Preferred partners

SoaCare

Chlamydia trachomatis en gonorroe zijn veel voorkomende soa’s, die goed behandeld kunnen worden bij vroegtijdige herkenning. Een niet behandelde soa kan tot blijvende schade leiden.

Heb je klachten zoals pijn in je onderbuik of bij het plassen of heb je een vieze afscheiding? Dan bestaat de kans dat je een soa hebt.

Maar ook zonder klachten kun je een soa hebben!

Op deze website vind je alle belangrijke informatie over Chlamydia trachomatis en gonorroe en wat je er aan kunt doen als je geïnfecteerd bent.

Voor meer informatie over SoaCare klik u hier

Leids Universitair Medisch Centrum

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door wetenschappelijk onderzoek. Het leidt artsen, gespecialiseerde zorgverleners en onderzoekers op om daaraan bij te dragen. Naast algemene patiëntenzorg biedt het LUMC specialistische behandelingen die slechts in een beperkt aantal medische centra mogen worden uitgevoerd. Het LUMC onderscheidt zich met name als verwijscentrum voor complexe medische vragen waar geen pasklare antwoorden op zijn. Wetenschappers en artsen werken samen aan een beter begrip van ziekten en aan nieuwe behandelmethoden.

Mission Statement, Jaarverslag 2012, Strategisch Beleidsplan 2009-2013

Voor meer informatie over het LUMC klikt u hier
Logo_LUMC

LCPL Pathan

Het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium (LCPL) is gespecialiseerd in cytologisch, histologisch en moleculair biologisch onderzoek voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Cervixuitstrijkjes (bevolkingsonderzoek en indicatie), huidbiopten en soa’s vanuit heel Nederland worden door het LCPL gediagnosticeerd. Materiaal voor afname en verzending wordt op verzoek kosteloos verstrekt. We streven ernaar om binnen vijf werkdagen een uitslag af te geven.

Het LCPL Pathan organiseert vanuit stichting S.P.O.E.D. cursussen om haar inzenders te helpen kwalitatief goed materiaal af te nemen. Dit zijn cursussen voor zowel huisarts als doktersassistent. Op onze uitstrijkcursus werken wij met echte proefpersonen die aanwijzingen geven.

Voor meer informatie over het LCPL Pathan klikt u hier
logo_leids_cytologisch_en_pathologisch_laboratorium

CenSeRe

Centrum voor Psychische, Rationele en Seksuele Gezondheid

Psychische, relationele en seksuele gezondheid zijn van groot belang in een samenleving waarin persoonlijk contact niet altijd vanzelfsprekend is. In het Centrum voor Seksuele en Relationele Gezondheid te Voorschoten kunt u terecht voor alle klachten op psychisch, seksueel en relationeel gebied. U kunt een afspraak maken met arts/seksuoloog NVVS Marjo Ramakers of gezondheidszorgpsycholoog/seksuoloog NVVS Gidia Jacobs. Zowel voor individuen als voor paren.

Voor meer informatie over Censere klikt u hier

 

Solvo

Solvo is het grootste online boekingsplatform voor de zorg. Met een profiel op solvo vergroten zorgspecialisten hun online vindbaarheid. Steeds meer mensen zoeken medische informatie op het internet. Solvo brengt deze mensen in contact met relevante zorgspecialisten en creëert zo de perfecte match tussen vraag en aanbod in de zorg.
Voor meer informatie klikt u hier