Meer over cosmetiek

Tegenwoordig wordt door veel verschillende klinieken, artsen en gezondheidsmedewerkers cosmetische zorg aangeboden. Het woord huidspecialist, cosmetische dermatologie en dermatologische zorg wordt vaak gebruikt en misbruikt. In de Roosevelt kliniek wordt de cosmetische zorg geleverd door dermatologen, dé medisch specialist op het gebied van de huid.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Roosevelt Kliniek
Behandeld door cosmetisch dermatologen
Focus kliniek met persoonlijke aandacht
Kwalitatief hoogwaardige cosmetische zorg

Naar mate we ouder worden, wordt ook de veroudering van het lichaam steeds zichtbaarder. Dit uit zich in het ontstaan van rimpels in het gezicht, volumeverlies in het gelaat, verlies aan elasticiteit en het ontstaan van huidonregelmatigheden. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal behandelingen mogelijk om weer een frisse, verjongende uitstraling te krijgen. De dermatoloog is de specialist op het gebied van huidveroudering en cosmetiek.

Voor rimpelbehandeling en verbetering van de huidstructuur zijn verschillende therapieën beschikbaar. Afhankelijk van uw probleem en wensen kan samen met de medisch specialist gekozen worden voor een behandeling met botox, fillers, peeling of laser. Ook kunnen combinaties worden toegepast om een optimaal resultaat te bereiken.
In de Roosevelt kliniek kunt u ook terecht voor een ooglidcorrectie of schaamlipverkleining.

De Roosevelt kliniek is professioneel en modern ingericht en biedt daarom een uitstekende en veilige omgeving, waar alle behandelingen op het gebied van cosmetiek kunnen worden uitgevoerd. Hoogstaande kwaliteit is het uitgangspunt van onze medisch specialisten.

Ook voor onverzekerde zorg kunt u terecht bij de Roosevelt kliniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van een storende moedervlek of fibroom, maar ook aan correctie van een uitgescheurde oorlel of ontsierend litteken. U vindt hier een overzicht van de verschillende behandelingen en bijbehorende tarieven.
De kans is groot dat u op internet al enige informatie hebt opgezocht over de behandeling die u mogelijk wilt laten uitvoeren. Goede zorg is echter maatwerk. U kunt vrijblijvend een afspraak maken bij een van onze dermatologen voor een objectief en eerlijk advies over de mogelijkheden en eventuele risico’s van de verschillende behandelingen.

‘’De behandeling van kraaienpootjes in mijn gezicht verliep vlekkeloos. Het is te merken dat de artsen in de Roosevelt kliniek hier veel ervaring mee hebben.’’

Gladys, 39 jaar
Behandeld door cosmetisch dermatologen
Focus kliniek met persoonlijke aandacht
Kwalitatief hoogwaardige cosmetische zorg

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.