Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Striae/littekens

Heeft u last van striae of andere littekens? Deze zijn vaak goed te behandelen met een laserbehandeling. Helaas is het niet mogelijk om deze volledig te verwijderen, wel kunnen we uw huid weer gladder en strakker maken en de kleur verbeteren.

Klik hier voor het maken van een afspraak
striae behandeling

Striae

Striae zijn huidstriemen die ontstaan doordat de huid in een te korte tijd groeit of wordt opgerekt. Het meest bekend zijn striae na zwangerschap of na groeispurten in de puberteit. Striae kunnen overal op het lichaam ontstaan en worden vaak als cosmetisch storend ervaren.
Door behandeling van de gefractioneerde CO2 laser in combinatie met radiofrequentie kunnen de striae minder zichtbaar worden gemaakt. Door de laserbehandeling wordt de huid gladder en strakker en zal ook de kleur verbeteren. Normaliter zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig om het maximale resultaat te behalen.

Acne littekens

Acne littekens zijn cosmetisch erg storend. Vaak is de acne al jaren rustig, maar blijven deze littekens aanwezig. Acne littekens bestaan er dan ook in verschillende gradaties van mild tot ernstig. Ernstige acne littekens zullen minder goed

reageren op therapie met vitamine A zuur crèmes  of peelings. De CO2 laser kan voor deze gevallen een oplossing bieden. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving.Door het gebruik van een gefractioneerde CO2 laser zal het herstel van de huid vaak binnen een week plaatsvinden waarna men al direct een goede verbetering ziet. Het optimale resultaat is vaak na 2 maanden te zien. Afhankelijk van de ernst van de littekens zijn er 2-4 behandelingen nodig.
+

Fractionele Co2 laser voor chirurgische littekens

Chirurgische littekens kunnen onfraai genezen en cosmetisch storend zijn. Hoewel sommige littekens niet chirurgisch gecorrigeerd kunnen worden, kan wel door middel van de laserbehandeling
het litteken meer elastisch worden gemaakt. Let wel op, deze behandeling is met name geschikt voor brede littekens die op het niveau van de huid zitten. Niet zozeer voor hypertrofische littekens. Alle behandelingen zullen worden uitgevoerd door een dermatoloog.

Kijk voor actuele prijzen van de behandeling met laser in de lijst met tarieven.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.