Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Huidtherapie

De huidtherapie is een (para)medische specialisatie gericht op de gezonde, beschadigde of zieke huid. Een huidtherapeut kan een huidaandoening voorkomen, verminderen en verhelpen.
Vaak gebeurd dit in samenwerking met en/of op doorverwijzing van een huisarts of dermatoloog, maar de huidtherapeut is ook direct toegankelijk.
Bij de huidtherapie in de Roosevelt kliniek kunt u, zowel in Leiden als Delft,  terecht voor verscheidene huidtherapeutische behandelingen zoals,
Acne(littekens) behandeling
Pigment behandeling
Ontharen
Huidverbetering
Chemische peeling
Verwijderen van steelwratjes en ouderdomswratjes

Een aantal huidtherapeutische behandelingen kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding hiervoor verschilt per verzekering.
Laserontharing in het gezicht
Elektrische ontharing in het gezicht
Acne behandeling  in het gezicht

Klik hier voor het maken van een afspraak
Korte wachttijden
Locatie in Leiden en Delft
Huidtherapie in dermatologische praktijk

Waarom huidtherapie in de Roosevelt kliniek?

De Roosevelt kliniek is een expertise kliniek op het gebied van cosmetische dermatologie, waar zowel de dermatoloog als huidtherapeut een belangrijke rol in speelt. Een nauwe samenwerking tussen beiden is daarbij essentieel. Door deze intensieve samenwerking tussen de huidtherapeut (specialist op het gebied van huidverzorging) en de dermatoloog (medisch specialist van de huid) wordt de kwaliteit van zorg voor uw huid optimaal bereikt. Indien u bij de huidtherapeut onder behandeling bent en er twijfel bestaat over de aard van een huidafwijking, kan de dermatoloog gemakkelijk even meekijken en indien nodig een consult bij worden gepland. De dermatoloog kan vaak meteen zijn oordeel en advies geven. Soms is het ook gewenst om de huidafwijking door de dermatoloog te laten behandelen/verwijderen, waarbij altijd het meest optimale cosmetisch resultaat als uitgangspunt dient. Een voorbeeld hiervan is het verwijderen van een moedervlek. Omgekeerd kan ook de huidtherapeut aanvullende huidbehandelingen verrichten naast de medische behandeling die door de dermatoloog wordt gegeven, zoals bijvoorbeeld bij acne of overbeharing.

De samenwerking tussen de dermatoloog en de huidtherapeut zorgt ervoor dat u al uw zorg omtrent uw huid in de vertrouwde omgeving van de Roosevelt kliniek kunt krijgen.

Onze huidtherapeut heeft de 4-jarige HBO opleiding afgerond en is aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en de Vereniging voor Huidtherapeuten. Zij volgt regelmatig bijscholingen om optimaal op de hoogte te zijn van de nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied.

Prijslijst huidtherapie behandelingen

Consult Gratis
Acnebehandeling Dieptereiniging
Chemische peeling
€45
€55
Chemische peeling Type peeling afhankelijk van uw huidtype €55 va.
Steelwratjes/ouderdomswratten Cryotherapie
Coagulatie
Curettage
€45 (20 min)
Elektrisch epileren €30 (20 min)
€40 (30min)
€80 (60min)
Pigmentstoornissen Chemische peeling
Cryotherapie
€55
€45 (20 min)
Korte wachttijden
Locatie in Leiden en Delft
Huidtherapie in dermatologische praktijk

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.