Algemene dermatologie

Heeft u een huidafwijking dan kan de huisarts u naar de Roosevelt kliniek verwijzen. Dit kan snel en gemakkelijk via zorgdomein.
Naast dat er in de Roosevelt kliniek speciale spreekuren voor overmatig zweten, genitale huidaandoeningen, behandeling van huidkanker en cosmetische dermatologie zijn, kunt u hier ook terecht met een algemeen huidprobleem (met verwijzing van de huisarts). De dermatologen van de Roosevelt kliniek vinden verzekerde zorg namelijk net zo belangrijk als onverzekerde zorg.

Klik hier voor het maken van een afspraak
dermatologie

Waarom zou u graag in de Roosevelt kliniek geholpen willen worden aan uw huidprobleem?

De Roosevelt kliniek onderscheidt zich van ziekenhuizen dat u de expertise krijgt van een dermatoloog, maar dat u zich geen nummertje voelt zoals in ziekenhuizen vaak wel het geval is.

In de Roosevelt kliniek wordt namelijk zorg op maat geleverd door dermatologen die daarnaast ook in het Leids Universitair Medisch Centrum werkzaam zijn. Daardoor blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ook erg betrokken bij algemene dermatologische zorg.

Daarnaast streven wij er in de Roosevelt kliniek naar om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Indien er onverwachts wachttijden lijken te ontstaan proberen de artsen door flexibiliteit zoals tijdelijke avondspreekuren de wachttijd kort te houden.
De Roosevelt kliniek heeft contracten met de meeste grote zorgverzekeraars. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of de zorg ook voor u vergoed wordt.

Veel voorkomende algemene huidaandoeningen zijn:

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.