Toskani chemische peelings

Een chemische peeling is een behandelmethode voor het verbeteren van de huid. Met behulp van een peeling wordt de bovenste huidlaag verweekt, waardoor verschillende huidproblemen kunnen worden behandeld. Bij Roosevelt Kliniek wordt gewerkt met diverse soorten peelings van Toskani.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Innovatieve Toskani peelings
Behandelplan toegespitst op uw behandelindicatie
Met gebruik Tebiskin producten voor langer en optimaal resultaat

Toskani chemische peeling behandeling in de Roosevelt kliniek

Bij de Roosevelt Kliniek wordt gebruik gemaakt van de peelings van Toskani. Deze peelings bieden de meest innovatieve en effectieve behandelingen. De peelings zijn met zorg samengesteld, waarbij de aanpak van huidproblemen prioriteit is. Van therapeutische milde peelings tot krachtige peelings, de resultaatgerichte formules hebben bewezen de huid te vernieuwen en te verjongen. Toskani is marktleider voor innovatieve oplossingen op het gebied van huidverbetering.

Waar is een chemische peeling geschikt voor?

Een peeling kan gebruikt worden bij de volgende indicaties:
– Actieve acne, vette huid en grove poriën
– Acne littekens
– Littekens
– Zonbeschadigde huid en pigmentvlekken
– Fijne rimpels – anti-aging
– Oppepper behandeling voor iedere huid
– Verhoornde huid
De huidtherapeut van Roosevelt Kliniek kijkt en bespreekt met u wat het beste behandelplan is voor uw huid en behandelindicatie.

Behandelkuur

Voor het behalen van een optimaal resultaat wordt bij de Roosevelt Kliniek meerdere peelings in een kuurvorm aanbevolen. Afhankelijk van de behandelindicatie worden gemiddeld 3 tot 6 behandelingen met een peeling geadviseerd. De periode tussen de behandelingen kan variëren van 2 tot 4 weken.
Belangrijk is om 2 weken voor, tijdens en 2 weken na de behandelkuur UV straling van de zon en de zonnebank te vermijden. Dit verminderd de kans op het optreden van complicaties. De meeste kuren worden daarom vanaf september tot mei gedaan. De zomerperiode wordt hierdoor vermeden, waarbij de zonkracht hoog kan zijn.

Een enkele behandeling met een peeling kan ook zeker effectief zijn als een oppepper/ voorbereidende behandeling.

Voor de behandeling:

Wanneer gekozen wordt voor een behandeling met een peeling is het belangrijk om 2 weken voor de eerste behandeling de huid thuis voor te behandelen met de thuisproducten. Deze producten worden tijdens het intake consult op basis van uw huidtype aangeraden. Bij Roosevelt Kliniek wordt gewerkt met het merk Tebiskin.

Tevens is het, zoals eerder beschreven, belangrijk om minimaal 2 weken voor de behandeling UV straling te vermijden en een anti-zonnebrandproduct te gebruiken met SPF 30 of 50.

Tijdens de behandeling:

Voorafgaand aan de peeling bij Roosevelt Kliniek wordt de huid gereinigd en ontvet. Dit is zodat de peeling goed door de huid opgenomen kan worden. Na de reiniging wordt de peeling aangebracht.

U kan, afhankelijk van de sterkte van de peeling, een lichte tot intense prikkeling van de huid ervaren. Zodra de inwerktijd van de peeling is verstreken wordt deze soms geneutraliseerd. Neutralisatie is afhankelijk van de soort peeling die is aangebracht. Om uw huid goed te beschermen tegen de UV straling van de zon, wordt ter afsluiting van de behandeling een anti-zonnebrandcrème of anti-zonnebrandpoeder met een SPF aangebracht.

Na de behandeling:

De huid kan direct na de behandeling er rood uitzien. Tevens kan 2 tot 4 dagen na de peeling schilfering optreden, dit kan gemiddeld 3 tot 4 dagen aanhouden. Per soort peeling en huidtype kan de hoeveelheid schilfering verschillen.

Om het beste resultaat uit de behandeling te halen raden wij aan om producten voor thuis te gebruiken van Tebiskin. Dit is een merk dat veilig is om te gebruiken na een behandeling met een peeling. De werkzaamheid van de ingrediënten van Tebiskin zijn wetenschappelijk bewezen.

Erg belangrijk is om de huid tijdens en minimaal 2 weken na de peelingkuur te beschermen met een SPF 30 tot 50. Verder wordt zweten, zware inspanning, hete baden/douches/sauna afgeraden 48 uur na de behandeling. Scrubben en het trekken van schilfertjes dient te worden vermeden na de behandeling.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?

Dan kunt u een vrijblijvend intakeconsult inplannen met onze huidtherapeut via 088-2351000, info@rooseveltkliniek.nl of neem contact op via het contactformulier.

Tarieven

De tarieven van de verschillende huidtherapeutische behandelingen kunt u hier terugvinden.

Innovatieve Toskani peelings
Behandelplan toegespitst op uw behandelindicatie
Met gebruik Tebiskin producten voor langer en optimaal resultaat

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.