Camouflage therapie

Door midddel van camouflage therapie kunnen storende oneffenheden op de huid gecamoufleerd worden. Bij de Roosevelt kliniek maken we gebruik van de camouflage producten van Lycogel. Dit is een medische camouflage die de huid niet doet afsluiten en het eigen huideigen herstel bevorderd.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Camouflage therapie in de Roosevelt kliniek

Bij de Roosevelt kliniek kunnen diverse huidaandoeningen tijdelijk minder zichtbaar gemaakt worden door middel van camouflage therapie. Met camouflage therapie maken we gebruik van de medische camouflage producten van Lycogel.

De Lycogel camouflage lijn bestaat uit de Breathable balm, Breathable concealer, Breathable tint en Breathable camouflage. Van enkel bescherming tot lichte dekking tot volledige dekking, alles is mogelijk met Lycogel.

Voordelen van Lycogel

Lycogel camouflage kan ingezet worden bij de volgende huidaandoeningen:

Hoe gaat camouflage therapie in zijn werk?

Na een intake gesprek met de huidtherapeut wordt een camouflage les ingepland. Samen met de huidtherapeut wordt een Lycogel camouflage uitgekozen en wordt de kleur juiste kleur bij uw huid bepaald. U leert tijdens de camouflage les hoe u het camouflage product zo natuurlijk mogelijk kunt aanbrengen, om deze vervolgens dagelijks te kunnen gebruiken.

Vergoeding

Camouflage therapie  kan vergoed worden vanuit het aanvullende pakket van uw zorgpolis. Dit geldt zowel voor de camouflage les als het camouflage product. Het bedrag wat voor deze therapie wordt vergoed verschilt per pakket en per zorgverzekering. Wilt u hiervoor meer weten? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?

Dan kunt u een vrijblijvend intakeconsult inplannen met onze huidtherapeut via 088-2351000, info@rooseveltkliniek.nl of neem contact op via het contactformulier.

Tarieven

De tarieven van de verschillende huidtherapeutische behandelingen kunt u hier terugvinden.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.