Injectables

Telkens wanneer u fronst, lacht, zich concentreert worden er spieren in het gezicht aangespannen die rimpels en huidlijnen kunnen veroorzaken. Bij het ouder worden van de huid, verliest deze zijn elasticiteit en worden de rimpels vaak duidelijker zichtbaar. Met name de fronslijnen en de kraaienpootjes zijn hier bekende voorbeelden van. Wanneer rimpels nadrukkelijk aanwezig zijn, kan dit een vermoeide indruk geven of lijkt het dat u boos kijkt terwijl dat helemaal niet het geval is.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Rimpelbehandelingen

Om de prominente rimpels aan te pakken zijn er verschillende behandelingen mogelijk om dit te corrigeren. De meest toegepaste methodes om rimpels te behandelen zijn de behandelingen met botuline toxine of fillers. Beiden worden ook wel injectables genoemd.”]
De huidstructuur kan ook verbeterd worden door middel van peeling of CO 2 laser. Hierbij worden fijne lijntjes ook aangepakt, alsmede ook oneffenheden in de huid. In sommige gevallen kunnen rimpels ook met een kleine chirurgische ingreep worden verholpen. Welke methode het meest geschikt is, kunt u met de dermatoloog bespreken. Hierbij zal een eerlijk advies op maat worden gegeven. Patienten met een reële beleving over de verwachtingen na een behandeling, zijn vaak ook het meest tevreden over het resultaat.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.