Bij welke klachten ooglidcorrectie laten doen?

Een ooglidcorrectie wordt in de Roosevelt Kliniek uitgevoerd door de dermatoloog, de medisch specialist van de huid. Bij de behandeling wordt overtollige huid rond de ogen weggehaald.

Klik hier voor het maken van een afspraak
bij welke klachten ooglidcorrectie

Bij welke klachten ooglidcorrectie laten doen?

Bij welke klachten ooglidcorrectie laten doen? Wanneer u last heeft van huid rond de oogleden zou een ooglidcorrectie kunnen helpen. Overtollige huid rond de ogen kan vervelende symptomen opleveren zoals vermoeide ogen en zware oogleden. Dit kan als gevolg hebben dat u klachten krijgt als hoofdpijn en vermoeidheid. Vaak vormen er ook voorhoofdrimpels bij mensen met overtollige huid rond de oogleden, omdat onbewust de wenkbrauwen worden opgetrokken ter compensatie voor de hangende huid. De ingreep zal u weer een frisse blik geven.

Het eerste gesprek in de Roosevelt Kliniek

Voor uw eerste afspraak wordt een gesprek met de medisch specialist ingepland. U kunt dan de vraag stellen, bij welke klachten ooglidcorrectie? In dit intakegesprek wordt naar uw klachten door de overtollige huid, gezondheid en eventueel medicijngebruik gevraagd. Uw huid rond de ogen wordt bekeken en u krijgt een advies over behandelingen om uw gewenste resultaat te bereiken. U krijgt een folder mee die u rustig thuis kunt bekijken met info over het protocol rondom de ooglidcorrectie en de herstelperiode. Er is voor u ook de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen.

De ingreep en herstel

De ingreep onder lokale verdoving wordt uitgevoerd door een ervaren medisch specialist. Uw overtollig huidweefsel wordt vooraf gemarkeerd en verder voorbereid door te desinfecteren en plaatselijk te verdoven. De huid wordt verwijderd en de huid wordt aan elkaar gehecht met een dunne fijne hechtdraad. Wat is het herstel na ooglidcorrectie? Na een week komt u langs om de voortgang van het herstel te laten bekijken. Ook worden de hechtingen verwijderd. In de eerste week kunt u last hebben van blauwe plekken. Uw huid kan nog wat gevoelig zijn voor enkele weken, maar dit is tijdelijk. Doorgaans gaat het herstel voorspoedig binnen 1-2 weken, daarna zal het litteken nog verder genezen. U ontvangt daar ook adviezen voor.

Indien u een afspraak wil maken met een medisch specialist van de Roosevelt kliniek. Klik hier.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.