Botox behandeling Delft

Het inspuiten van botox zorgt ervoor dat de spier die onder de huid loopt zich gaat ontspannen. Daardoor neemt de spanning op de huid af en zullen rimpels die veroorzaakt worden door spieraanspanning verdwijnen. Botox behandeling is een effectieve behandeling voor onder andere fronsrimpels en wordt uitgevoerd door de dermatoloog.

Klik hier voor het maken van een afspraak
botox behandeling delft

Indicaties

Botox behandeling heeft een cosmetisch en functioneel effect op “dynamische” lijnen en rimpels, maar is minder effectief voor de fijne textuur op het huidoppervlak en lijnen en rimpels die in rust aanwezig zijn.
De meeste bekende behandelindicatie is de frons rimpels. Deze rimpels worden veroorzaakt daar een verhoogde spanning in 2 spiergroepen die gelegen zijn nabij de neuswortel en de wenkbrauwen. Door deze spiergroepen te laten ontspannen met botox, verdwijnen de rimpels. Ook bij mensen die vaak te horen krijgen dat ze boos kijken, heeft het een positief effect. De boze blik verdwijnt met deze behandeling.
Andere bekende indicatiegebieden zijn de voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes. Naast deze cosmetische indicaties is botox behandeling Delft ook zeer effectief voor de behandeling van zweetoksels.
Botox behandeling kan worden gecombineerd met andere cosmetische behandelingen zoals fillers, peelings en laser om het uiterlijk te verbeteren.

De behandeling

De botox behandeling Delft wordt uitgevoerd in de Roosevelt Kliniek, locatie Delft, op speciale spreekuren van de dermatoloog. U heeft eerst een intake gesprek, waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken. De medisch specialist zal met u de mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken, maar ook een eerlijk advies over eventueel alternatieve behandelingen.
Tijdens de behandeling worden de injectie plaatsen gemarkeerd, gedesinfecteerd en vervolgens geïnjecteerd. Er kan soms een kleine blauwe plek ontstaan. De injectie kan wat gevoelig zijn. Het effect van de behandeling treedt na ongeveer 48 uur op en is na 10 tot 14 dagen optimaal. Het effect na de eerste injectie duurt bij de meeste mensen tussen de 3 en 6 maanden. Individuele reacties kunnen langer of korter zijn. Het is van belang te weten dat een botox behandeling niet wordt uitgevoerd tijdens zwangerschap, geven van borstvoeding, bij een actieve huidinfectie in het te behandelen gebied of een neurodegeneratieve aandoening als myasthenia gravis.

Kijk voor actuele prijzen van de behandeling met botox in de prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.