Botox behandeling Den Haag

Door botoxinjecties in de huid toe te dienen zal de spier onder de huid zich ontspannen. Rimpels die normaal ontstaan bij spieraanspanning verdwijnen dan. Voor onder meer kraaienpootjes, fronsrimpels en andere dynamische rimpels is botox een effectieve behandelmethode.

Klik hier voor het maken van een afspraak
botox behandeling Den Haag
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Indicaties botox behandeling Den Haag

Vooral bij ‘’bewegende’’ rimpels en lijnen vormt een botox behandeling Den Haag een effectieve maatregel. Deze ‘’bewegende’’, ook wel dynamische rimpels, ontstaan bij spieraanspanning. Tegen rimpels die ook in rust zichtbaar zijn is botox minder effectief.
Botox wordt misschien wel het meest toegepast bij fronsrimpels. Deze rimpels ontstaan wanneer de twee spiergroepen onder en tussen de wenkbrauwen zich aanspannen. Fronsrimpels zijn vaak de oorzaak van een ‘norse’ blik en door botox in de spieren bij de wenkbrauwen in te spuiten, verzachten of verdwijnen de fronsrimpels.
Botox wordt ook toegepast bij kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een botox behandeling kan ook een positief resultaat bewerkstelligen wanneer u last heeft van zweetoksels.
Een botox behandeling Den Haag is te combineren met het gebruik van andere huidverbeterende therapieën zoals fillers, peelings of laser.

De botox behandeling Den Haag

Het inspuiten van de botox zal gedaan worden door een dermatoloog in de Roosevelt Kliniek. Voorafgaand aan de daadwerkelijke behandeling zal u eerst een intakegesprek voeren met de medisch specialist. Dan kunt u duidelijk maken welk effect u wil verwezenlijken en of u specifieke wensen heeft. De dermatoloog adviseert u vervolgens en kan u ook informatie verschaffen over eventuele alternatieve behandelingen. Vervolgens krijgt u tijdens de behandeling injecties met botox toegediend, dit kan wat gevoelig zijn. De toediening in de huid gebeurt namelijk met een fijne naald, wat voelt als speldenprikjes. Op de injectieplaatsen kan het ook gebeuren dat op de huid een blauw plekje ontstaat. Na zo’n twee dagen is er resultaat van de botox behandeling Den Haag te zien, maar na ongeveer twee weken optimaal. Het effect is tot drie tot zes maanden na de behandeling zichtbaar.
Het is niet mogelijk een botox behandeling te krijgen wanneer u een neurodegeneratieve aandoening heeft of last heeft van een huidinfectie in het te behandelen gebied. Ook wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft is het niet mogelijk een botox behandeling te ondergaan.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.