Botox behandeling Oegstgeest

Een botox behandeling is veelzijdig toe te passen voor cosmetische doeleinden. Meestal wordt het gebruikt om fronsrimpels, kraaienpoten of voorhoofdrimpels tegen te gaan. Botox kan ook worden ingezet tegen overmatig zweten. Een botox behandeling wordt uitgevoerd door de dermatoloog, een medisch specialist van de huid.

Klik hier voor het maken van een afspraak
botox behandeling Oegstgeest
Ervaren medisch specialist
Professionele zorginstelling
Betrouwbaar en hygienisch

Hoe werkt een botox behandeling Oegstgeest?

Botox is een afkorting voor het eiwit Botuline Toxine type A. Het eiwit wordt door bacteriën gemaakt. Botox werkt door de motorische zenuw van een spier te deactiveren, waardoor prikkels niet meer worden omgezet in een beweging. Door botox in de huid te spuiten blijft de spier in dat gebied ontspannen. Hetzelfde geldt voor de huid erboven, waardoor rimpels weggaan. Botox behandeling Oegstgeest kan werken voor verschillende indicaties.

Indicaties

Botox werkt op de spieren, dus heeft het een cosmetisch effect op zogenaamde dynamische rimpels. Een rimpel is dynamisch wanneer deze (beter) zichtbaar wordt bij het aanspannen van een spier. Botox werkt dus niet tegen rimpels die aanwezig zijn bij een ontspannen spier en huid. Om dit soort rimpels te laten verdwijnen is een alternatieve behandeling nodig zoals fillers.
De bekendste indicatie voor een botox behandeling Oegstgeest is waarschijnlijk de behandeling van fronsrimpels. Spieren rondom de wenkbrauwen en tussen de wenkbrauwen in veroorzaken de rimpels. De rimpels laten verdwijnen gebeurt met een botoxinjectie onder de huid. Deze behandeling doet de rimpels verdwijnen door het ontspannende effect. Kraaienpoten, dynamische rimpels op het voorhoofd en overmatig zweten zijn ook uitstekend te behandelen met een botox behandeling Oegstgeest.
Indien er naast de botoxinjectie meer behandeling nodig zijn zoals laser, fillers of peelings om uw huid te verbeteren, dan kunnen deze bij de Roosevelt Kliniek gecombineerd worden.

Botox behandeling Oegstgeest

De dermatoloog voert in de Roosevelt Kliniek de botox behandeling Oegstgeest uit. Uw eerste afspraak bij de Roosevelt Kliniek zal een intake gesprek zijn met de medisch specialist. In dit gesprek kunt u uw wensen duidelijk maken. De medisch specialist zal u eerlijk advies verlenen over de verschillende mogelijkheden.
Voor u behandeld wordt zal uw huid gemarkeerd worden waar geprikt moet worden. De gemarkeerde plekken worden gedesinfecteerd en plaatselijk verdoofd. De behandeling heeft twee dagen nodig om in te werken en werkt na een kleine twee weken optimaal. Het effect is blijvend voor drie tot zes maanden, dit verschilt per individu. Een botox behandeling Oegstgeest wordt niet uitgevoerd tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding. Het wordt ook niet gedaan als er sprake is van een neurodegeneratieve aandoening.

Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialist
Professionele zorginstelling
Betrouwbaar en hygienisch

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.