Botox behandeling Rijnsburg

Een botox behandeling Rijnsburg wordt erg veelzijdig gebruikt voor cosmetische doeleinden. Zo zijn de meest voorkomende behandelingen met botox wegwerken van fronsrimpels, kraaienpoten of voorhoofdrimpels. Ook overmatig zweten kan verholpen worden met botox. Alle botox behandelingen worden door een dermatoloog uitgevoerd, dat is een medisch specialist van de huid.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Botox behandeling Rijnsburg
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Werking botox behandeling Rijnsburg

Botox is kort voor Botuline Toxine type A, een eiwit dat door bacteriën geproduceerd wordt. Het eiwit deactiveert de motorische zenuw van een spier, waardoor hij niet meer aangespannen kan worden. Zo blijft de huid rondom de spier ook ontspannen, waardoor rimpels verdwijnen. Botox behandeling Rijnsburg kan voor verschillende indicaties worden ingezet.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Indicaties

Botox werkt door spieren te deactiveren, waardoor het alleen een cosmetisch effect heeft op dynamische rimpels. Een dynamische rimpel wordt namelijk beter zichtbaar wanneer een spier aangespannen wordt. Rimpels die in ontspannen toestand te zien zijn kunnen niet met botox behandeld worden. Fillers zou wel een behandeling kunnen zijn voor dit soort rimpels.
Fronsrimpels wegwerken is een van de bekendste voorbeelden van een botox behandeling Rijnsburg. Fronsrimpels vormen door de spieren van de wenkbrauwen die aanspannen. Een botoxinjectie onder de huid laat de spieren ontspannen en de huid waar de rimpels vormen daardoor ook. Met botox kan ook behandeld worden tegen kraaienpoten, dynamische rimpels op het voorhoofd en overmatig zweten. Als een botox behandeling Rijnsburg niet genoeg is, dan kan de behandeling gecombineerd worden. In de Roosevelt Kliniek kan bijvoorbeeld ook behandeld worden met een laser, fillers of peelings.

Botox behandeling Rijnsburg

In de Roosevelt kliniek wordt een botox behandeling Rijnsburg altijd door een dermatoloog uitgevoerd. Voor de behandeling zal een intake gesprek plaatsvinden met de medisch specialist. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken, waarna de medisch specialist u zal adviseren over uw mogelijkheden.
Bij de behandeling wordt uw huid met stift gemarkeerd op de plaats waar geprikt zal worden. De gemarkeerde plekken worden dan steriel gemaakt en plaatselijk verdoofd. De botox werkt na een paar dagen al en na twee weken is de werking optimaal. Het effect is niet permanent, maar blijft voor drie tot zes maanden. Botox wordt niet uitgevoerd wanneer er sprake is van zwangerschap, geven van borstvoeding, een huidinfectie rond de prikplaatsen of bij een neurodegeneratieve aandoening.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.