Botox behandeling Sassenheim

De botox behandeling Sassenheim is een behandeling die vaak toegepast kan worden voor cosmetische doeleinden. Zo zijn veel voorkomende cosmetische klachten met botox te verhelpen zoals fronsrimpels, kraaienpoten of voorhoofdrimpels. Botox werkt ook tegen overmatig zweten. Een medisch specialist van de huid, ofwel dermatoloog, voert alle verschillende botox behandelingen uit.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Botox behandeling Sassenheim
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Wat is een botox behandeling Sassenheim?

Botox is in medische termen Botuline Toxine type A. Het is een eiwit dat door bacteriën gemaakt kan worden. Het botoxeiwit werkt door de motorische zenuwen van spieren te deactiveren, waardoor de spier ontspannen blijft. De huid boven de spier wordt daardoor niet samengetrokken dus vormen er geen rimpels meer.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten voor botox behandeling Sassenheim. Klik hier.

Indicaties

Botox heeft alleen op dynamische rimpels effect, omdat de werking afhankelijk is van spieren deactiveren. Dynamische betekent hier dat de rimpel door beweging van spieren beter zichtbaar wordt. Normale rimpels die los van aanspanning van spieren aanwezig zijn kunnen met fillers behandeld worden. Een frequent voorkomend voorbeeld voor een botox behandeling Sassenheim is weghalen van fronsrimpels. Wanneer de spieren van de wenkbrauwen aanspannen kunnen fronsrimpels tussen de wenkbrauwen ontstaan. Door botox in de wenkbrauwen te injecteren vormen deze rimpels niet meer. Botox heeft hetzelfde effect tegen kraaienpoten, voorhoofdrimpels en overmatig zweten. Als er een aanvullende behandeling vereist is dan kan deze gecombineerd worden met de botox behandeling Sassenheim. In de Roosevelt Kliniek wordt ook wel behandeld met een laser, fillers en peelings.

Botox behandeling Sassenheim

In de Roosevelt Kliniek voert de dermatoloog altijd de botox behandeling Sassenheim uit. Voorafgaand aan de behandeling vindt een gesprek met de medisch specialist plaats. In dit gesprek zal u uw wensen bespreken en licht de medisch specialist u in over alle mogelijkheden.
Vlak voor de behandeling wordt uw huid gemarkeerd om aan te geven waar geprikt moet worden. De gemarkeerde plaatsen worden plaatselijk steriel gemaakt en verdoofd. Dan wordt de botox geïnjecteerd.
Botox werkt na twee dagen in en na twee weken is de werking optimaal. De botox zal voor drie tot zes maanden werkzaam zijn. U kunt dan opnieuw behandeld worden. Een botox behandeling Sassenheim wordt niet uitgevoerd tijdens de zwangerschap, als de cliënt borstvoeding geeft, bij een huidinfectie rond de injectieplaatsen of bij een neurodegeneratieve aandoening.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.