Botox behandeling Zoetermeer

Door botox in te spuiten ontspant de spier zich die onder de huid loopt. De spanning van de huid neemt dan logischerwijs af en rimpels die ontstaan door spieraanspanning verdwijnen. Voor onder andere fronsrimpels is botox een effectieve behandeling. Een botox behandeling Zoetermeer wordt uitgevoerd door de dermatoloog.

Klik hier voor het maken van een afspraak
botox behandeling zoetermeer
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Indicaties voor botox behandeling Zoetermeer

Botox kan cosmetisch en functioneel effectief gebruikt worden bij ‘’dynamische’’ rimpels en lijnen. Voor het tegengaan van de fijne textuur van de huid en lijnen en rimpels die in rust aanwezig zijn is botox minder effectief.
Fronsrimpels zijn de meest bekende behandelindicatie. Fronsrimpels ontstaan door een verhoogde spanning tussen twee spiergroepen, die zich dichtbij de neuswortel en wenkbrauwen bevinden. Door het inspuiten van botox ontspannen deze spiergroepen zich, en zo verdwijnen de rimpels. Botox behandeling Zoetermeer heeft ook positief resultaat voor mensen die vaak horen dat ze een norse blik hebben. Door de botox behandeling verdwijnt de boze blik.
Voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn ook veelvoorkomende indicaties voor een botox behandeling Zoetermeer. Behalve voor de genoemde cosmetische toepassingen, is botox ook een zeer effectief middel om zweetoksels tegen te gaan.
Het is mogelijk botox te combineren met andere cosmetische behandelingen zoals peelings, fillers en laser.

Botox behandeling Zoetermeer stap voor stap

De botox behandeling wordt uitgevoerd door de dermatoloog in de Roosevelt kliniek, tijdens de speciale spreekuren van de dermatoloog. Alvorens heeft u een intake gesprek gehad, waarin u uw voorkeuren tot uitdrukking heeft kunnen brengen. De dermatoloog zal dan ook met u bespreken wat wel en niet mogelijk is, en kan u ook oprecht adviseren over eventuele alternatieve behandelingen.

Gedurende de botox behandeling worden markeringen aangebracht op de injectieplaatsen, die gedesinfecteerd zijn en vervolgens geïnjecteerd worden. Het is niet ongewoon dat een blauw plekje ontstaat en de injectie kan wat gevoelig zijn. Na ongeveer 48 uur is het eerste resultaat zichtbaar, en na tien tot veertien dagen is het effect optimaal. Bij de meeste mensen houdt het resultaat na de eerste injectie tussen de drie en zes maanden aan, de exacte tijd verschilt per individu. Een botox behandeling Zoetermeer kan niet worden uitgevoerd wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft, een actieve huidinfectie heeft in het te behandelen gebied of lijdt aan een neurodegeneratieve aandoening als myasthenia gravis.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.