Botox Den Haag

Met botox injecties kunnen dynamische rimpels succesvol worden behandeld. En behandeling met botox wordt onder meer toegepast op het voorhoofd, de fronsrimpels en kraaienpootjes. Er zijn ook andere indicaties mogelijk.

Klik hier voor het maken van een afspraak
botox Den Haag
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Botox

Oorspronkelijk komt de naam botox van het eiwit Botuline Toxine type A. Dit eiwit heeft een blokkerende werking op de zenuwaansturing van de spier, en de spier kan daardoor niet meer samentrekken. Dit heeft tot gevolg dat de spier in ontspannen toestand blijft, en de huid, die met vezeltjes aan de onderliggende spier vastzit, zal dan ook ontspannen. Rimpels die worden veroorzaakt door het samentrekken van de spier zullen verdwijnen of verzachten. Het is ook mogelijk de behandeling botox Den Haag voor verschillende indicaties worden toegepast.

Indicaties botox Den Haag

Botox Den Haag kan worden toegepast op zowel mannen als vrouwen.
Kraaienpootjes, dat zijn rimpels rond de ogen die opvallen tijdens het lachen, zijn goed te behandelen met botox. Een behandeling kan de wenkbrauwen ook een subtiele lift geven. Vooral de frons is een bekende indicatie. Het inspuiten van botox zorgt ervoor dat de spieren tussen de wenkbrauwen zich ontspannen en dat de fronsrimpels verdwijnen. De zogeheten ‘’boze blik’’ verdwijnt hierdoor, omdat d wenkbrauwen niet meer naar beneden en binnen worden getrokken. Het komt vaak voor dat zo’n boze blik onbewust aanwezig is, en zelfs tot hoofdpijnklachten leidt. Voor zulke klachten kan botox Den Haag ook een verlichtend gevoel geven. Het is ook mogelijk rimpels in het voorhoofd met botox te verzachten. Verder kan botox worden ingespoten rond de neus, mond en prominente kauwspier.
Het is ook niet ongewoon botox preventief toe te passen. Zo wordt voorkomen dat rimpels in de eerste plaats ontstaan en het kan een ontspannen gevoel geven.
Botox kan ook succesvol toegepast worden om overdadig zweten tegen te gaan.

Botox Den Haag behandeling

De botox wordt ingespoten met behulp van een fijne naald, wat iets weg heeft van het gevoel van een speldenprikje. Er wordt geen gebruik gemaakt van verdoving. Ten gevolge van de injectie kan de huid soms gedurende enkele uren wat gevoelig en rood zijn. Het komt ook voor dat er een blauw plekje ontstaat op de plaats van injectie. Het effect wordt na twee dagen zichtbaar, en is na ongeveer twee weken op zijn best. Het resultaat van de behandeling is na drie tot vijf maanden uitgewerkt. De behandeling kan vervolgens herhaald worden.
De botox Den Haag behandeling wordt uitgevoerd door de dermatoloog, een medisch specialist in huid en cosmetische dermatologie.
Het is belangrijk in acht te nemen dat een botox behandeling niet kan worden uitgevoerd gedurende zwangerschap, het geven van borstvoeding, een ontsteking van de huid en neurodegeneratieve aandoeningen als myastenia grvis.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.