Bultjes eikel besmettelijk

Op de rand van de eikel kunnen zich storende bultjes bevinden. Men noemt ze ook wel PPP (pearly penile papules). ‘’Bultjes eikel besmettelijk?’’ zullen sommigen denken, maar deze bultjes kunnen makkelijk behandeld worden en zijn daarbij ook ongevaarlijk.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Bultjes eikel besmettelijk
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Bultjes eikel besmettelijk

De PPP zijn geheel ongevaarlijk en niet besmettelijk, maar kunnen voor mensen storend en ongemakkelijk zijn. De bultjes kunnen ook als onhygiënisch worden beschouwd door sommigen. Ze worden ook vaak verward met een SOA. De bultjes eikel besmettelijk zijn ze niet. Vaak kan het in een relatie erg gênant zijn en kan dat leiden tot vervelend commentaar. Er kan zich ook makkelijker vuil ophopen door de PPP. Dat is zeer onhygiënisch en kan leiden tot veel andere soorten problemen. De dermatoloog stelt voor u vast hoe de PPP behandeld kan worden. De kosten van de behandeling worden niet vergoed door de zorgverzekeraar, omdat het een cosmetische ingreep betreft. Kom langs bij de Roosevelt kliniek als u een afspraak wilt maken voor een behandeling. De dermatologen kunnen effectief vaststellen wat voor behandeling jij nodig hebt.

Verwijderen van bultjes eikel

Er zijn twee effectieve manieren waarop de PPP kan worden behandeld. De eerste methode is elektrocoagulatie. Hierbij worden de bultjes eikel besmettelijk verbrand nadat het gebied met kleine prikken is verdoofd. Daarna zal de behandeling circa 20 minuten duren. De huid wordt vervolgens met een verzachtende crème behandeld. De huid waar de PPP zich bevonden zal binnen twee weken genezen zijn. De tweede behandeling is een laserbehandeling. De huid wordt daarbij eerst 30 tot 60 minuten voor de behandeling verdoofd met een crème. Daarna wordt een CO2 laser gebruikt. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De huid zal waarschijnlijk wat sneller genezen bij de laser behandeling. De behandelingen zijn uiteindelijk even effectief. Meer informatie kunt u op de site vinden. PPP

Waar kan ik terecht voor behandeling?

Bultjes eikel besmettelijk zal je dus niet meer denken. De PPP worden doormiddel van coagulatie in Leiden en Delft behandeld. De laserbehandeling is echter alleen maar beschikbaar in de Roosevelt kliniek te Leiden. Maak een afspraak met een van de dermatologen voor een behandeling of een gesprek voor meer informatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen PPP. Klik hier.

Actuele prijzen van de behandelingen vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.