Extreem zweten

Zweetoksels kunnen erg hinderlijk zijn, maar hebben gelukkig een simpele behandelwijze. Er zijn behandelingen die een tijdelijke oplossing bieden voor extreem zweten zoals botox. Ook zijn er behandelingen die het probleem permanent verhelpen zoals miraDry. Bij de Roosevelt kliniek in Leiden passen ze deze behandelingen toe.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Extreem zweten
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Extreem zweten

Extreem zweten kan op heel erg veel plekken. Het komt veel voor bij handen, voeten en oksels. Doormiddel van variërende behandelwijzen weet de kliniek extreem zweten te verhelpen. Veel gebruikte methodes zijn iontoforese, miraDry en botoxinjecties. Als een gangbaar midddel zoals een antitransparant niet werkt, kun je bij een dermatoloog terecht om vast te stellen welke behandeling het best bij je past. Na een dergelijke behandeling heb je tijdelijk of permanent geen last meer van de ongemakkelijkheden die het zweten veroorzaakt. Kom langs in Leiden voor een afspraak.

Behandel extreem zweten

De kliniek heeft een breed scala aan behandelingen tot zijn beschikking. De kliniek weet op effectieve wijze de patiënt van extreem zweten te verhelpen. Botox is al heel lang erg populair en heeft gegarandeerd succes. Een eiwit wordt net onder het vetweefsel gespoten waardoor de zweetklieren in de huid worden geblokkeerd. Bij iontoforese worden de zweetklieren uitgeschakeld doormiddel van een lage spanning. Extreem zweten kan ook worden voorkomen doormiddel van miraDry. Bij miraDry worden de zweetklieren doormiddel van microgolven verhit waardoor ze permanent stuk zullen gaan. MiraDry is een erg gewilde methode omdat de werking permanent is. miraDry.

Variatie aanpak extreem zweten

Iontoforese en botox bieden voor de patiënt een tijdelijke oplossing, terwijl miraDry een permanente oplossing biedt. Iontoforese is een methode die ook thuis toe te passen is, maar wel in de eerste weken consequent drie keer per week gedaan moet worden. Botox werkt ongeveer drie tot zes maanden en kan steeds weer bij de kliniek worden ingespoten. Wat vaak blijkt, is dat het effect van de injectie verlengt na herhaaldelijk behandelen. MiraDry is een perfecte oplossing die de ongewenste zweetklieren stuk maakt. De werking van miraDry is daardoor permanent. Verder zijn alle methoden erg veilig en vaak getest. In Leiden bij de Roosevelt kliniek hebben ze al heel erg lang ervaring met miraDry. Kom gerust langs voor een behandeling.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.