Filler behandeling Delft

Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn elasticiteit en ontstaan er rimpels. Ook neemt het volume van bot en vetweefsel af waardoor je ook ruimer in je vel komt te zitten. Fillers kunnen hier wat aan doen.

Klik hier voor het maken van een afspraak
avondspreekuur cosmetiek

Fillers

Filler behandeling Delft wordt uitgevoerd door de dermatoloog en is geschikt voor het opvullen van rimpels en om bepaalde gebieden in het gezicht meer volume te geven. In de Roosevelt kliniek wordt uitsluitend gebruik gemaakt van fillers van het merk STYLAGE. Dit zijn fillers die hyaluronzuur bevatten en een tijdelijk effect hebben. De resultaten zijn direct te zien en houden afhankelijk van de gebruikte filler ongeveer een half tot anderhalf jaar aan.

Frisse uitstraling

Door gebruik te maken van fillers, krijgt de huid weer een frissere en jongere uitstraling. De fillers kunnen worden gebruikt voor het verzachten van rimpels( die in rust aanwezig zijn), zoals bijvoorbeeld op het voorhoofd of op de wangen. Ook kunnen ze worden toegepast om de diepere gezichtsplooien te verzachten zoals de plooien die lopen van de neus naar de mondhoeken en de marionetlijnen die lopen van de mondhoek naar de kaak.
Daarnaast zijn fillers geschikt om het volume verlies van bot en vetweefsel te corrigeren. Door bijvoorbeeld volume aan de jukbeenderen toe te voegen, geeft dit een liftend effect van het centrale gelaat. Lippen kunnen met behulp van fillers weer in volume worden hersteld en de contour van de lip worden geaccentueerd.
Wat steeds vaker voorkomt is behandeling van de handruggen. Deze kunnen door middel van filler behandeling Delft ook weer een frisse uitstraling krijgen door het volume te herstellen.

Filler behandeling Delft

Bij een wens voor filler behandeling Delft neemt de behandeld dermatoloog eerst uw wensen door en wordt er besproken wat er allemaal wel en niet mogelijk is. Ook worden eventuele alternatieve behandeling besproken, zodat u een objectief en eerlijk advies krijgt over de mogelijkheden. De behandeling zelf kan enig gevoelig zijn, maar is doorgaans niet pijnlijk. Na de behandeling kan de huid wat gevoelig en rood zijn en kan er een kleine bloeduitstorting of zwelling ontstaan. Dit trekt doorgaans snel weg en mag met make-up te bedekt worden.

Kijk voor actuele prijzen van de behandeling met fillers in de prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.