Fillers Delft

De huid verliest in de loop van de jaren elasticiteit en volume. Hierdoor ontstaan er rimpels en kom je wat ruimer in je vel te zitten. Dit komt ook doordat het volume van vet en botweefsel verandert. Met fillers kun je deze effecten corrigeren.

Klik hier voor het maken van een afspraak
fillers Delft

Fillers

In de Roosevelt kliniek wordt de behandeling uitgevoerd door de dermatoloog. Dit is de medisch specialist op het gebied van de huid en onderhuids vetweefsel. Met fillers Delft wordt gewerkt met het gerenommeerde merk STYLAGE. Deze fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, dit is een stof die van nature ook in de huid voorkomt en vocht vasthoudt. Door inspuiting ontstaat er een volume herstellend effect. Het hyaluronzuur wordt ook weer door het lichaam afgebroken, waardoor de effecten 9 maanden tot ongeveer anderhalf jaar aanhouden.

Frisse uitstraling

Met fillers kunnen rimpels verzacht worden en kan het volumeverlies hersteld worden. Hierdoor krijgt u weer een jonge en frisse uitstraling. Fillers Delft worden vaak toegepast om rimpels op het voorhoofd en rond de mond te corrigeren. Door fillers boven de jukbeenderen te plaatsen, kan er een liftend effect ontstaat. Lippen kunnen ook geaccentueerd worden met fillers en voller worden gemaakt.
Naast deze bekende indicaties, kunnen fillers ook gebruikt worden voor rimpels in de hals, maar ook bijvoorbeeld om het volume van de handruggen te herstellen.

Fillers Delft

De behandeling met fillers wordt uitgevoerd in de Roosevelt kliniek, locatie Delft. De medisch specialist zal met u de behandelmogelijkheden doornemen en uw wensen bespreken. U zult een eerlijk advies krijgen over welk resultaat er bereikt kan worden. Ook kunnen alternatieve behandelingen besproken worden, die voor u geschikt kunnen zijn. De behandeling met fillers is doorgaans niet pijnlijk. De prik kan gevoelig zijn. Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood en gevoelig zijn. Soms ontstaat er een kleine bloeduitstorting of zwelling, die snel weer wegtrekt en bedekt kan worden met make-up.

Kijk voor actuele prijzen van de behandeling met fillers in de prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.