Fillers Leiden

Fillers zijn geschikt voor het herstellen van volume in het gezicht en om diepe lijnen te verzachten. Het geeft u weer een frisse uitstraling. Behandeling met fillers wordt uitgevoerd door de dermatoloog, de medisch specialist op het gebied van huidverbetering.

Klik hier voor het maken van een afspraak
fillers leiden

Volumeverlies

Als we ouder worden, wordt ook de huid ouder. Dit komt doordat de elasticiteit van de huid minder wordt en hierdoor ontstaan er rimpels. Een andere factor die meespeelt is dat het hyaluronzuur in de huid afneemt. Deze stof zorgt ervoor dat er water wordt vast gehouden. Als dit dus minder wordt, wordt er ook minder vocht vast gehouden in de huid en wordt de huid hierdoor minder stevig. Ook dit veroorzaakt rimpels. Daarnaast is het ook zo dat met de leeftijd het volume van bot en vetweefsel minder wordt. De huid heeft minder steun en gaat zakken. Behandeling met fillers Leiden kan deze effecten van het ouder tegengaan.

Wat zijn fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hierdoor wordt het vocht gehalte in de huid hersteld en kunnen rimpels worden opgevuld. Ook kan hiermee het volumeverlies worden hersteld, met als gevolg dat de huid weer een frissere en jongere uitstraling krijgt. De Roosevelt kliniek maakt uitsluitend gebruik gemaakt van het merk STYLAGE voor de hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur wordt door het lichaam weer afgebroken, dus deze fillers hebben een tijdelijk effect. De resultaten zijn wel direct te zien en houden, afhankelijk van het type filler, ongeveer 6 tot 18 maanden aan.

Indicaties

Fillers worden veel toegepast voor het verzachten van rimpels en diepe plooien, zoals de marionetlijnen die lopen van de mondhoeken naar de kin en de neuslippen lijnen die lopen van de mondhoeken naar de neusvleugels. Ook diepere rimpels op bijvoorbeeld het voorhoofd worden met fillers behandeld. Om het volume verlies van bot en vetweefsel te corrigeren kunnen fillers worden ingespoten op de jukbeenderen. Dit geeft ook een liftend effect. Lippen kunnen door gebruik te maken van fillers voller worden gemaakt en de vorm geaccentueerd worden. Niet alleen worden fillers in het gezicht toegepast, maar ook de hals en de handruggen zijn locaties waar de huid een frisse uitstraling kan krijgen door behandeling ervan.

De behandeling

Behandeling met fillers Leiden wordt uitgevoerd door de dermatoloog. Bij het intake gesprek krijgt u altijd een eerlijk advies als u uw wensen bespreekt. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan wel gevoelig zijn. De huid kan wat rood zijn na de behandeling, of er kan een zwelling of kleine bloeduitstorting optreden. Dit trekt meestal snel weg. Een filler behandeling kan prima worden gecombineerd met een botox behandeling. Andere behandelingen zoals peeling of laser kunnen het beste op een ander moment worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.

Kijk voor actuele prijzen van filler behandelingen in de prijslijst.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.