Fillers Westland

Met het ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit en treedt er volume verlies op. Hierdoor kom je ruimer in je vel te zitten. Met fillers kun je dit op een natuurlijke manier corrigeren.

Klik hier voor het maken van een afspraak
fillers westland

Fillers Westland

Voor personen die uit het Westland komen en een behandeling met fillers willen, heeft de Roosevelt een locatie in Monster. Ook zijn er locaties in Delft en in Leiden. De behandeling in de Roosevelt kliniek wordt uitgevoerd door de dermatoloog. Dit is de enige medisch specialist van de huid, opgeleid en ervaren in allerlei huidverbeterende behandelingen. Voor behandeling fillers Westland kunt u een afspraak maken online of telefonisch. Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Opvullen

Fillers zijn simpel gezegd opvulmiddelen. De fillers die tegenwoordig gebruikt worden bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in de huid voorkomt en vocht vasthoudt. Door dit in te spuiten in de huid en onderliggende weefsel, wordt het volume hier hersteld. Dit zorgt ervoor dat de contour kan worden gecorrigeerd en rimpels en groeven vervagen. In de Roosevelt kliniek wordt gewerkt met het gerenommeerde merk Stylage. Hyaluronzuur wordt ook weer door het lichaam afgebroken. De werking houdt tussen de 9 en 18 maanden aan.

Natuurlijke uitstraling

Met fillers wordt volumeverlies in het gezicht hersteld en kunnen rimpels worden verzacht. Een behandeling met fillers is geen facelift, dus u wordt niet helemaal strak getrokken. Een juist uitgevoerde behandeling geeft juist een natuurlijk resultaat, waarbij u weer een jongere en frissere uitstraling krijgt. Locaties die regelmatig met fillers behandeld worden zijn de jukbeenderen, rimpels en groeven rond de mond (neuslippen lijn en marionetlijnen) en fronsrimpels. De lippen kunnen mooi geaccentueerd en aangezet worden met fillers en voller worden gemaakt, zonder dat dit er opgeblazen uitziet. Er is ook steeds meer vraag naar volumeherstel van de handruggen door behandeling met fillers.

De behandeling

De filler behandeling (fillers Westland) wordt uitgevoerd door de dermatoloog. Voorafgaand aan de behandeling worden u eerst een aantal vragen gesteld omtrent uw gezondheid, medicijngebruik en eventuele allergieën. Ook worden uw verwachtingen besproken en de medisch specialist zal met u de behandelopties doornemen en een eerlijk beeld schetsen van het te verwachten resultaat. Doorgaans wordt de behandeling zonder verdoving uitgevoerd, aangezien deze niet erg pijnlijk is maar wel gevoelig kan zijn. Indien u van te voren een verdovende crème op de huid wilt hebben aangebracht, moet u dit aangeven bij het maken van de afspraak. U moet zich dan eerder melden. De huid kan wat rood zien na de behandeling of wat gevoelig zijn. In een enkel geval ontstaat er een kleine zwelling of bloeduitstorting. Dit geneest snel. Het resultaat houdt ongeveer 9 tot 18 maanden aan. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.