Huid controle Leiden door medisch specialist

Tegenwoordig komt zonbeschadiging van de huid steeds vaker voor. Gelukkig kan de huid goed gecontroleerd worden op de aanwezigheid van huidkanker. Wel is het belangrijk dat deze huid controle door een arts met veel ervaring op het gebied van zonbeschadiging en huidkanker wordt uitgevoerd. De dermatoloog (medisch specialist van de huid) is hiervoor de aangewezen persoon. In de Roosevelt kliniek in leiden kunt u snel terecht voor controle van uw huid.

Klik hier voor het maken van een afspraak
huid controle leiden

Huidkanker

Huidkanker komt tegenwoordig steeds vaker voor. Het is zelfs zo dat een op de zes Nederlanders er in zijn leven mee te maken krijgt. Waarschijnlijk komt dit voor een groot gedeelte door onveilig zongedrag in het verleden. Echter ook het ouder worden en betere bewustwording spelen hierin een rol. Tijdige herkenning van huidkanker is ook erg belangrijk. Wanneer de huidkanker zich nog in een voorstadium of beginstadium bevindt, is behandeling een stuk eenvoudiger en minder uitgebreid. Ga daarom tijdig langs uw huisarts, die kan u dan verwijzen naar de dermatoloog. Naast controle van de huid, is de dermatoloog gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker. Voor een huid controle Leiden kunt u terecht bij onze dermatologen.

Huid controle Leiden

De dermatoloog zal uw gehele huid van top tot teen nakijken wanneer u voor huid controle Leiden langs komt. Er wordt dus niet alleen gekeken naar het plekje dat u is opgevallen. Indien nodig heeft de dermatoloog hulpmiddelen die kunnen worden ingezet om nog meer details van uw huid zichtbaar te maken. Hierdoor kan huidkanker al in een vroeg stadium worden opgespoord. Bij twijfel of een plekje huidkanker is of niet kan de dermatoloog een huidbiopt nemen. In de Roosevelt kliniek bent u welkom met een verwijzing van uw huisarts (verzekerde zorg) of u kunt direct een afspraak maken (onverzekerde zorg).

Roosevelt kliniek

De Roosevelt kliniek heeft een mooie en goed verzorgde locatie in Leiden, met een huiselijke wachtkamer. De dermatoloog zal de tijd nemen uw huid grondig te controleren. Naast Leiden hebben wij ook locaties in Delft en Monster. Mocht u naast huid controle Leiden behoefte hebben om huidveroudering te verbeteren of tegen te gaan, dan kunt u ook terecht bij onze huidtherapeute.

Een overzicht van de tarieven voor consult en verwijderen van huidlaesies vindt u in onze prijslijst. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.