Huidtherapie in Leiden en Delft

Bij de huidtherapie in de Roosevelt kliniek kunt u, zowel in Leiden als Delft, terecht voor verscheidene huidtherapie behandelingen.
Onze huidtherapeut heeft de 4-jarige HBO opleiding afgerond en is aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en de Vereniging voor Huidtherapeuten.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Huidtherapie

De Roosevelt kliniek is een expertise kliniek op het gebied van cosmetische dermatologie en huidtherapie, waar zowel de dermatoloog als huidtherapeut een belangrijke rol in speelt. Een nauwe samenwerking tussen beiden is daarbij essentieel. Door deze intensieve samenwerking tussen de huidtherapeut (specialist op het gebied van huidverzorging) en de dermatoloog (medisch specialist van de huid) wordt de kwaliteit van zorg voor uw huid optimaal bereikt. Indien u bij de huidtherapeut onder behandeling bent en er twijfel bestaat over de aard van een huidafwijking, kan de dermatoloog gemakkelijk even meekijken en indien nodig een consult bij worden gepland. De dermatoloog kan vaak meteen zijn oordeel en advies geven. Soms is het naast huidtherapie ook gewenst om een huidafwijking door de dermatoloog te laten behandelen/verwijderen, waarbij altijd het meest optimale cosmetisch resultaat als uitgangspunt dient. Een voorbeeld hiervan is het verwijderen van een moedervlek. Omgekeerd kan ook de huidtherapeut aanvullende huidbehandelingen verrichten naast de medische behandeling die door de dermatoloog wordt gegeven, zoals bijvoorbeeld bij acne of overbeharing.

Direct toegankelijk

De huidtherapie in de Roosevelt kliniek is direct toegankelijk. Dit betekend dat een verwijzing van uw huisarts of dermatoloog niet noodzakelijk is voor een behandeling.
Natuurlijk is het wel mogelijk dat u voor ondersteuning of nazorg doorgestuurd wordt door uw behandelend arts naar de huidtherapie.
In beide gevallen bent u welkom in de kliniek voor een intake gesprek. De optimale samenwerking tussen de dermatologie en de huidtherapie zorgt ervoor dat er voor u ook zonder verwijzing een goed behandelplan opgesteld kan worden.

Vergoeding behandelingen

Bij de huidtherapie in de Roosevelt kliniek kunt u terecht voor verschillende huidtherapie behandelingen en een aantal van deze behandelingen kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. In de Roosevelt kliniek kunt u terecht voor; acne(littekens)behandeling, pigmentbehandeling, ontharen, chemische peelings en het verwijderen van goedaardige huidoneffenheden.
De behandelingen die voor een vergoeding in aanmerking kunnen komen bij uw zorgverzekeraar zijn; laserontharing in het gezicht, elektrische ontharing in het gezicht en acnebehandeling in het gezicht.

U vindt meer informatie over de behandelingen en tarieven op onze site, klik hier.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.