laser huidverjonging Alphen aan de Rijn

Er bestaan veel manieren om de huid een verjongde indruk te geven. Een huidverjongingsbehandeling met gefractioneerde CO2 laser huidverjonging Alphen aan de Rijn door de dermatoloog is al decennialang een zeer effectieve techniek. De dermatoloog zal voorafgaand aan de behandeling bepalen of uw huid in aanmerking komt voor de laserbehandeling.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Alphen aan de Rijn
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Laser huidverjonging Alphen aan de Rijn

Huidverjonging (laser huidverjonging Alphen aan de Rijn) is een cosmetische behandeling en heet in het Engels ook wel skinrejuvenation. Lasertherapie door de dermatoloog is al tientallen jaren een effectieve methode om huidverjonging te verwezenlijken. Desondanks is het ook erg belangrijk om, naast de laserbehandeling, preventieve maatregelen te nemen tegen huidverouderingen. Van nature veroudert de huid door zaken als zonlicht en roken, en door het advies van uw dermatoloog betreft preventie op te volgen, is de kans op optimaal resultaat uit de laserbehandeling het grootst. Een preventieve maatregel zou bijvoorbeeld het gebruik van zonnebrandproducten kunnen zijn.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Huidverjongingsbehandeling

De gefractioneerde CO2 laser is van alle lasers voor huidverjongingsbehandeling het meest geschikt. Met de gefractioneerde CO2 laser maakt de dermatoloog kleine gaatjes in de huid, waardoor collageen geprikkeld wordt de huid te verstevigen. De versteviging heeft een frisse uitstraling van de huid ten gevolg. In de Roosevelt kliniek wordt gewerkt met de nieuwste gefractioneerde CO2 laser. Deze laser huidverjonging Alphen aan de Rijn bevat tevens radiofrequentie, wat elastose tegengaat. Ook zorgt de radiofrequentie in combinatie met de laser voor een sneller herstel van de huid na de behandeling. Toch zullen zich kleine korstjes vormen op de bestraalde huid, dit is onderdeel van het verjongingsproces van uw huid. Uw dermatoloog in de Roosevelt kliniek zal met u bekijken welke delen van uw huid geschikt zouden zijn voor een bestralingsbehandeling, en waar aanvullende behandelingen nodig zouden zijn voor een optimaal resultaat van de huidverjonging.

Cosmetische behandeling

De huidverjongingsbehandeling met laser wordt in de Rooseveltkliniek uitgevoerd door dermatologen die getraind zijn in huidverjongingsbehandelingen met behulp van laser. Iedere huid is anders, en daarom zal de dermatoloog uw huid, voorafgaand aan de behandeling, analyseren en een behandelplan opstellen. Door dit behandelplan krijgt u overzicht over de mogelijkheden en het maximale resultaat. De behandelmogelijkheden van de gefractioneerde CO2 laser huidverjonging Alphen aan de Rijn lopen wijd uiteen, en het is belangrijk dat er instellingen worden gebruikt die passen bij uw huid. Het is mogelijk andere cosmetische huidverjongingsbehandelingen, zoals peelings, botox en fillers, toe te passen naast de laserbehandeling met gefractioneerde CO2.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.