Laser huidverjonging Delft

Er zijn verschillende manieren om huidverjonging te bereiken. Laserbehandeling door de dermatoloog is een erg goede huidverjongingsbehandeling. De dermatoloog gebruikt hiertoe een gefractioneerde CO2 laser, en kan ook beoordelen of uw huid geschikt is voor de behandeling.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Delft
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Laser huidverjonging Delft

Huidverjonging (Laser huidverjonging Delft) staat ook wel bekend als skinrejuvenation in het Engels, en het is een cosmetische behandeling. Er zijn verschillende manieren om huidverjonging te bereiken, maar lasertherapie uitgevoerd door een dermatoloog is al decennia een zeer effectieve manier. Naast lasertherapie is het ook van belang andere meer preventieve maatregelen tegen huidveroudering toe te passen, omdat de normale huid veroudert door zaken als zonlicht en roken. Het gebruik van zonnebrandproducten kan bijvoorbeeld een effectieve preventieve maatregel zijn. Door adviezen betreft preventie op te volgen, is de kans het grootst dat de laserbehandeling voor huidverjonging het grootst en het cosmetisch effect optimaal.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Werking laser huidverjonging Delft

Om huidverjonging te bereiken bestaan er verschillende lasers. Een gefractioneerde CO2 laser is het meest geschikt, waarbij kleine gaatjes worden gemaakt in de huid. Door die kleine gaatjes wordt collageen geprikkeld om de huid steviger te maken en daardoor krijgt de huid weer een frisse uitstraling. In de Roosevelt kliniek werken de dermatoloog en huidtherapeut met de nieuwste gefractioneerde CO2 laser. Deze laser bevat ook radiofrequentie om elastose tegen te gaan. De combinatie van radiofrequentie met de gefractioneerde CO2 laser zorgt er verder ook voor dat de huid sneller hersteld na een laser huidverjonging Delft behandeling. Desondanks zullen er wel kleine korstjes op het bestraalde gebied ontstaan, maar dit is onderdeel van het huidverjongingsproces. Samen met de dermatoloog zult u analyseren welke gebieden op uw huid geschikt zouden zijn voor een huidverjongingsbehandeling, en op welke plaatsen een aanvullende behandeling van nut kan zijn.

Cosmetische behandeling

In de Roosevelt kliniek werken dermatologen die opgeleid zijn in de huidverjongingsbehandeling met laser. De huid verschilt per individu, en een laser huidverjonging Delft kent dan ook uiteenlopende behandelmogelijkheden. Het is van belang dat die instellingen worden gebruikt, die bij uw huid passen, en daarom zal uw huid eerst nauwkeurig beoordeeld worden door de dermatoloog in de Roosevelt kliniek. De dermatoloog heeft veel ervaring om een behandelplan te maken dat bij u past en huidveroudering van uw huid tegen gaat. Zo krijgt u een eerlijk beeld wat de mogelijkheden voor u als individu zijn en welk verjongingsresultaat er bereikt zal kunnen worden. Een laserbehandeling is niet de enige huidverjongingsmethode. Het is mogelijk andere technieken te gebruiken, bijvoorbeeld botox, peelings en fillers.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.