Laser huidverjonging Den Haag

Een laserbehandeling door de dermatoloog is een erg goede manier om huidverjonging te bereiken. De dermatoloog werkt met een gefractioneerde CO2 laser, en zal ook bepalen of uw huid geschikt is voor de laser huidverjonging Den Haag behandeling.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Den haag
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Laser huidverjonging Den Haag

Huidverjonging (laser huidverjonging Den Haag) heet in het Engels ook wel skrinrejuvenation, en hoewel er verschillende behandeltechnieken bestaan, is lasertherapie door de dermatoloog al jaren de meest succesvolle. Door alledaagse zaken als roken en zonlicht veroudert de huid van nature, dus preventieve maatregelen tegen huidveroudering zijn noodzakelijk als u optimaal resultaat uit de laserbehandeling wilt halen. De dermatoloog zal u adviseren over preventieve maatregelen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van zonnebrandproducten.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Werking huidverjongingsbehandeling

Voor huidverjonging kunnen verschillende lasers worden gebruikt, waaronder de gefractioneerde CO2 laser de meest geschikte is. Een gefractioneerde CO2 laser vormt heel kleine openingen in de huid, waardoor collageen in de huid gestimuleerd wordt de huid te verstevigen. De verstevigde huid heeft een frisse uitstraling. Voor de laser huidverjonging Den Haag behandeling in de Roosevelt kliniek wordt gewerkt met de nieuwste gefractioneerde CO2 laser, die tevens radiofrequentie bevat. De combinatie van gefractioneerde CO2 laser met radiofrequentie zorgt voor een snel herstel van de huid en de radiofrequentie gaat daarbij elastose tegen. Toch kunt u verwachten dat zich kleine korstjes op de behandelde huid vormen, dit hoort bij het proces van verjonging. U en uw dermatoloog zullen samen kijken naar welke plaatsen op de huid in aanmerking zouden komen voor een huidverjongingsbehandeling met laser huidverjonging Den Haag, en waar een andere behandeling ter aanvulling baat zou hebben.

Cosmetische ingreep

In de Roosevelt kliniek wordt de laserbehandeling uitgevoerd door dermatologen die zijn opgeleid in huidverjongingsbehandelingen met laser. Een gefractioneerde CO2 laser kent veel behandelmethoden, iedere huid is immers anders. De laser moet afgesteld worden op uw huid, en daarom zal uw huid voorafgaand aan de laserbehandeling uitgebreid worden onderzocht door de dermatoloog. Deze zal dan een behandelplan voor u opstellen dat aansluit op uw wensen, en waarmee duidelijk zal worden welk resultaat maximaal zal kunnen worden behaald met de laserbehandeling. Het is ook mogelijk andere cosmetische behandelingen te ondergaan, in combinatie met de laserbehandeling voor huidverjonging. Andere huidverjongingsbehandelingen betreffen bijvoorbeeld fillers, peelings en botox.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.