Laser huidverjonging Katwijk

Onder de verschillende manieren om tot huidverjonging te komen, is laserbehandeling door de dermatoloog een erg effectieve huidverjongingsbehandeling. De dermatoloog gebruikt een gefractioneerde CO2 laser. De dermatoloog kan bepalen of uw huid in aanmerking komt voor de laserbehandeling of dat een andere behandeling geschikter is.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Katwijk
Ervaren medisch specialisten
ZKN keurmerk
Professionele zorg in vertrouwde omgeving

Laser huidverjonging Katwijk

Een andere naam voor huidverjonging is ook wel skinrejuvenation, en men noemt het een cosmetische behandeling. Om tot huidverjonging te komen kunnen verschillende technieken worden toegepast, maar laser huidverjonging Katwijk is al sinds decennia een succesvolle techniek. Het is, naast de laserbehandeling, ook belangrijk preventieve maatregelen te nemen tegen huidveroudering. De huid veroudert namelijk ook door alledaagse zaken als roken of zonlicht. Een effectieve preventieve maatregel kan daarom bijvoorbeeld het gebruik van zonnebrand zijn. Wanneer u de adviezen van de dermatoloog opvolgt, is de kans dat de laserbehandeling slaagt het grootst, en het cosmetisch effect het best.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Huidverjonging met laser

Er bestaan verscheidene soorten laser om huidverjonging te verwezenlijken. Het meest geschikt is de gefractioneerde CO2 laser. Deze laser maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor collageen gestimuleerd wordt de huid steviger te maken, en dit geeft de huid een frisse aanblik. De huidtherapeut en dermatoloog werken in de Roosevelt kliniek met de meest recente gefractioneerde CO2 lasers. De laser bevat ook radiofrequentie, die elastose tegengaat. Ook zorgt de combinatie van gefractioneerde CO2 laser en radiofrequentie ervoor dat de huid zich sneller herstelt na een behandeling met de laser. U moet er wel rekening mee houden dat er desalniettemin kleine korstjes op de bestraalde huid zullen ontstaan, maar dit hoort bij het verjongingsproces. De dermatoloog zal met u kijken naar welke mogelijkheden passen bij uw huid en of een laserbehandeling mogelijk zou zijn voor u.

Cosmetisch behandelen

De dermatologen in de Roosevelt kliniek zijn geschoold om met laser te behandelen. Iedereen heeft een andere huid, en de behandelmogelijkheden van de laser zijn dan ook veelzijdig. Het is belangrijk dat de juiste instellingen worden gebruikt die bij uw huid passen. Uw huid zal daarom eerst nauwkeurig worden onderzocht door de dermatoloog, waarna hij een behandelplan zal opstellen dat uw wensen tegemoetkomt en de huidveroudering van uw huid tegengaat. U krijgt zo een oprecht idee van de mogelijkheden voor uw huid en welk huidverjongingsresultaat zal kunnen worden bereikt. Een laser huidverjonging Katwijk behandeling is niet de enige manier om huidverjonging te bewerkstelligen. U kunt ook andere technieken toepassen, zoals peelings, botox en fillers.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
ZKN keurmerk
Professionele zorg in vertrouwde omgeving

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.