Laser huidverjonging Leiden

Er bestaan verschillende methoden om huidverjonging te bewerkstelligen. Een erg goede methode is laserbehandeling uitgevoerd door een dermatoloog. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van een gefractioneerde CO2 laser. De dermatoloog zal ook beoordelen of u een huid hebt die geschikt is voor de laser huidverjonging Leiden of dat een andere behandeling meer geschikt is.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Leiden

Laser huidverjonging Leiden

Een andere (Engelse) naam voor huidverjonging is skinrejuvenation, en er zijn verschillende manieren om deze verjonging door middel van cosmetische behandelingen te bereiken. Lasertherapie door een dermatoloog is al tientallen jaren een succesvolle wijze. De huid veroudert ook door alledaagse dingen zoals roken of zonlicht, en daarom is het belangrijk om ook preventief maatregelen te nemen tegen huidveroudering. Een effectieve maatregel zou, bijvoorbeeld, het gebruik van zonnebrandproducten kunnen zijn. De kans dat de laser huidverjonging Leiden door middel van laser slaagt, is het grootst wanneer u de adviezen betreft preventieve maatregelen ook volgt.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Huidverjonging

Er zijn verschillende soorten lasers om huidverjonging te bewerkstelligen, maar het meest geschikt is de gefractioneerde CO2 laser. Dergelijke laser maakt kleine gaatjes in de huid, wat collageen stimuleert om de huid te verstevigen. Door die versteviging krijgt de huid een frisse look. De dermatoloog en huidtherapeut in de Roosevelt kliniek werken met de nieuwste gefractioneerde CO2 laser, die ook radiofrequentie bevat. De radiofrequentie gaat elastose tegen en zorgt er in combinatie met de gefractioneerde CO2 laser voor dat de huid sneller hersteld na behandeling. Het is desondanks niet ongewoon dat er kleine korstjes ontstaan op de huid in het bestraalde gebied, maar dit is onderdeel van het verjongingsproces. De dermatoloog zal met u bekijken welke plaatsen op uw huid in aanmerking zouden komen voor een laser huidverjonging Leiden behandeling, en op welke plaatsen aanvullende behandelingen nodig zouden zijn.

Cosmetische toepassing

De laserbehandeling zal in de Roosevelt kliniek uitgevoerd worden door dermatologen die zijn geschoold in onder meer huidverjongingsbehandelingen met behulp van laser. Ieder mens heeft een andere huid, en de behandelmogelijkheden met laser zijn dan ook wijd gevarieerd. Het is belangrijk dat de laser is ingesteld op uw specifieke huid, daarom zal uw huid eerst nauwkeurig worden geanalyseerd en beoordeeld door de dermatoloog bij de Roosevelt kliniek. De dermatoloog zal een behandelplan voor u opstellen dat uw wensen tegemoetkomt en bij uw huid past. U krijgt op deze manier een eerlijk overzicht van uw mogelijkheden voor huidverjonging en welk resultaat behaald zal kunnen worden. Naast een laserbehandeling is het ook mogelijk andere cosmetische behandelingen te ondergaan, zoals peelings, fillers en botox.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.