Laser huidverjonging Noordwijk

Om huidverjonging te verwezenlijken kunnen verschillende methoden worden toegepast. Een erg goede huidverjongingsbehandeling is laserbehandeling door de dermatoloog, die een gefractioneerde CO2 laser gebruikt. De dermatoloog kan ook vooraf bepalen of uw huid in aanmerking komt voor de Laser huidverjonging Noordwijk behandeling.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Noordwijk
Ervaren medisch specialisten
ZKN keurmerk
Professionele zorg in vertrouwde omgeving

Laser huidverjonging Noordwijk

Huidverjonging wordt ook wel, naar de Engelse betekenis, skinrejuvenation genoemd, en het is een cosmetische behandeling. Er zijn verschillende manieren om tot huidverjonging te komen, lasertherapie door een dermatoloog is al tientallen jaren een effectieve behandeling. De huid veroudert van nature door zaken als zonlicht en roken, en daarom is het belangrijk ook meer preventieve maatregelen in acht te nemen, zoals het gebruik van zonnebrandproducten. Wanneer u de preventieve maatregelen opvolgt die door uw dermatoloog worden geadviseerd, is de kans op slagen van de laserbehandeling het grootst, en het cosmetisch resultaat optimaal.
Maak op korte termijn een afspraak voor laser huidverjonging Noordwijk met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Skinrejuvenation

Er zijn verschillende lasers op de markt om huidverjonging te bereiken, waaronder de gefractioneerde CO2 laser, die het meest geschikt is. Met de gefractioneerde CO2 laser worden in de huid kleine gaatjes gemaakt, die stimuleren dat collageen de huid steviger maakt. Deze versteviging van de huid zorgt voor een frisse uitstraling. In de Roosevelt kliniek wordt met de meest recente gefractioneerde CO2 laser gewerkt, die ook radiofrequentie bevat. Door de radiofrequentie wordt elastose vermeden en de combinatie van laser huidverjonging Noordwijk met radiofrequentie zorgt voor een snel herstel van de huid. Het is niet ongewoon dat er toch kleine korstjes ontstaan in het gebied op de huid dat bestraald is, maar de korstjes maken deel uit van het herstelproces van de huid. De dermatoloog zal samen met u bekijken welke delen van uw huid in aanmerking zouden komen voor een laserbehandeling met gefractioneerde CO2, en waar een aanvullende behandeling een goed idee zou kunnen zijn.

Cosmetische toepassing

De dermatologen die werken in de Roosevelt kliniek zijn onder andere geschoold in de huidverjongingsbehandelingen met laser. De laser kent verschillende behandelmogelijkheden, aangezien, iedereen een andere huid heeft. Het is belangrijk dat de instellingen die gebruikt worden bij uw huid passen, en daarom zal de dermatoloog in de Roosevelt kliniek uw huid eerst nauwkeurig beoordelen en een persoonlijk behandelplan opstellen. Door dit behandelplan krijgt u een realistisch beeld van de mogelijkheden voor uw huid, en welk resultaat er uiteindelijk zal kunnen worden behaald. Naast laser zijn er ook andere huidverjongingsmethoden, zoals fillers, peelings en botox.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
ZKN keurmerk
Professionele zorg in vertrouwde omgeving

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.