Laser huidverjonging Voorschoten

Een huidverjonging is op verschillende manieren te bereiken, waaronder met behulp van een laserbehandeling door de dermatoloog. Een huidverjongingsbehandeling met behulp van laser is al jaren een erg goede behandelingsmethode, waarbij de dermatoloog gebruik maakt van een gefractioneerde CO2 laser. De dermatoloog beoordeelt daarbij of uw huid in aanmerking komt voor een huidverjongingsbehandeling met laser of dat een andere behandeling geschikter is.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Voorschoten
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Laser huidverjonging Voorschoten

In het Engels het huidverjonging ook wel skinrejuvenation, en de behandeling betreft een cosmetische ingreep. Hoewel er vele manieren bestaan om een verjonging van de huid te verwezenlijken, is lasertherapie door de dermatoloog al decennialang een uiterst effectieve manier. Het is daarbij wel belangrijk ook preventieve maatregelen te nemen, aangezien de huid ook veroudert door alledaagse zaken als zonlicht en roken. Wanneer u de adviezen van uw dermatoloog betreft preventie –zoals het gebruik van zonnebrandproducten – opvolgt, zijn de slagingskans van de laser huidverjonging Voorschoten behandeling en het resultaat optimaal.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Skinrejuvenation bij de Roosevelt Kliniek

Onder alle huidverjongingstechnieken is de gefractioneerde CO2 laser de meest geschikte. Met een gefractioneerde CO2 laser huidverjonging Voorschoten worden in de huid kleine gaatjes gemaakt, waardoor collageen geprikkeld wordt de huid te verstevigen, wat de huid een frisse uitstraling geeft. In de Roosevelt wordt door de dermatoloog en de huidtherapeut gewerkt met de nieuwste gefractioneerde CO2 laser, die tevens radiofrequentie heeft. De radiofrequentie gaat elastose tegen, en zorgt er in combinatie met de laser voor dat de huid na een behandeling sneller hersteld. Toch moet u er rekening mee houden dat er kleine korstjes op de bestraalde huid zullen ontstaan, dit is onderdeel van het proces van verjonging van de huid. U zult met uw dermatoloog bepalen welke plaatsen van de huid in aanmerking zouden komen voor bestraling met laser, en waar uw huid baat zou hebben bij aanvullende behandelingen.

Cosmetische behandeling

In de Roosevelt kliniek werken dermatologen die geschoold zijn in, onder andere, huidverjongingsbehandelingen met laser. De gefractioneerde CO2 laser kent veel behandeltoepassingen, aangezien elke huid anders is. Het is belangrijk dat de laser afgesteld is met de juiste instellingen, passende bij uw huid. Voorafgaand aan de laserbehandeling zal uw huid daarom eerst uitgebreid geanalyseerd worden, waarna de dermatoloog een behandelplan opstelt dat aansluit op uw wensen en huid. Zo krijgt u een oprecht overzicht van de mogelijkheden en welk verjongingsresultaat behaald zal kunnen worden. Het is mogelijk een laserbehandeling ook te combineren met andere huidverjongende cosmetische behandelingen zoals fillers, peelings en botox.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.