Laser huidverjonging Wassenaar

Onder de vele huidverjongingstechnieken, is laserbehandeling door de dermatoloog een zeer succesvolle. De dermatoloog maakt gebruik van een gefractioneerde CO2 laser, en beoordeelt voorafgaand aan de behandeling of uw huid in aanmerking komt voor deze behandeling of dat een andere methode geschikter is.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Wassenaar
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Laser huidverjonging Wassenaar

Huidverjonging wordt ook wel skinrejuvenation in het Engels genoemd, en valt onder de cosmetische behandelingen. Er bestaan verschillende manieren om huidverjonging te verwezenlijken, waaronder lasertherapiedoor de dermatoloog. Deze therapie is al sinds decennia uiterst succesvol. Toch is het ook van belang preventieve maatregelen tegen huidveroudering te nemen. De huid veroudert van nature door alledaagse verschijnselen als roken en zonlicht. Het gebruik van bijvoorbeeld zonnebrandproducten zou al een preventieve maatregel zijn, uw dermatoloog adviseert u hierover. Door het advies van uw dermatoloog op te volgen, is de kans op slagen van de laserbehandeling het grootst en het resultaat optimaal.
Maak op korte termijn een afspraak voor laser huidverjonging Wassenaar met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Huidverjongingsbehandeling

Van alle verschillende soorten laser om een huidverjongingsbehandeling uit te voeren, is de gefractioneerde CO2 laser het meest geschikt. De dermatoloog maakt met de gefractioneerde CO2 laser kleine gaatjes in de huid, waardoor het collageen daar gestimuleerd wordt om de huid te verstevigen. Zo krijgt de huid een jongere, frissere ‘look’. In de Roosevelt wordt met de nieuwste gefractioneerde CO2 laser gewerkt, die tevens uitgerust is met radiofrequentie. De radiofrequentie wordt elastose tegengegaan, en door de combinatie van de radiofrequentie met laser hersteld de huid sneller na de laser huidverjonging Wassenaar behandeling. Desondanks moet u er vanuit gaan dat zich op de huid kleine korstjes vormen na de laserbehandeling, dit hoort bij het proces van huidverjonging. De dermatoloog in de Roosevelt kliniek zal met u kijken naar welke delen van uw huid geschikt zijn voor een laserbehandeling, en welke plaatsen op uw huid gebaat zouden zijn bij een aanvullende behandeling.

Cosmetische ingreep

In de Roosevelt kliniek wordt de laser huidverjonging Wassenaar behandeling uitgevoerd door dermatologen die onder andere getraind zijn in huidverjongingsbehandelingen met gefractioneerde CO2 laser. De behandelmogelijkheden van de laser lopen wijd uiteen, en de laser kent dan ook veel verschillende soorten instellingen. Omdat iedereen een andere huid heeft, is het belangrijk dat de instellingen worden gebruikt die bij uw huid passen. Voorafgaand aan de laserbehandeling zal uw huid daarom nauwkeurig worden geanalyseerd door de dermatoloog, die vervolgens een behandelplan voor u opstelt. Door dit behandelplan krijgt u overzicht over de mogelijkheden en het maximaal te behalen resultaat. Andere huidverjongende cosmetische behandelingen zoals peelings, botox en fillers zijn te combineren met de laserbehandeling met gefractioneerde CO2.

Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.