Laser huidverjonging Westland

Er bestaan verschillende technieken om een huidverjonging te verwezenlijken. Een behandeling die al lange tijd succesvol wordt uitgevoerd is de laserbehandeling door een dermatoloog, die hiertoe gebruik maakt van een gefractioneerde CO2 laser. Ook beoordeelt de dermatoloog of uw huid geschikt is voor de laserbehandeling.

Klik hier voor het maken van een afspraak
laser huidverjonging Westland
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Laser huidverjonging Westland

In het Engels heet huidverjonging ook wel skinrejuvenation, en men noemt het een cosmetische behandeling. Er zijn verschillende technieken om huidverjonging te realiseren, lasertherapie uitgevoerd door een dermatoloog is al decennialang een succesvolle methode. De huid veroudert van nature door zaken als zonlicht en roken. Daarom is het voor een optimaal cosmetisch resultaat en de grootste kans op slagen van belang dat u ook preventieve maatregelen tegen huidveroudering neemt, zoals gebruik van zonnebrandproducten.
Maak op korte termijn een afspraak voor laser huidverjonging Westland met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Skinrejuvenation bij de Roosevelt Kliniek

Er bestaan verschillende lasers om de huid te verjongen. De meest geschikte laser is een gefractioneerde CO2 laser, waarmee kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Door die kleine gaatjes wordt collageen geprikkeld de huid te verstevigen, wat de huid een verjongde uitstraling geeft. De huidtherapeut en dermatoloog in de Roosevelt kliniek werken met de nieuwste gefractioneerde CO2 lasers, die ook voorzien zijn van radiofrequentie. Door de radiofrequentie wordt elastose vermeden en de combinatie van gefractioneerde CO2 laser en radiofrequentie zorgt ervoor dat de huid sneller herstelt na de laser huidverjonging Westland behandeling.

Cosmetisch

In de Roosevelt werken dermatologen die opgeleid zijn in de laser huidverjonging Westland behandeling. Iedere persoon heeft een andere huid, en een laser heeft dan ook veel verschillende behandelopties. Het is van belang dat de instellingen worden gebruikt die passen bij uw wensen en huidtype. Uw huid zal nauwkeurig worden beoordeeld door de dermatologen in de Roosevelt kliniek, die veel ervaring hebben om een geschikt behandelplan op te stellen dat veroudering van uw huid tegen kan gaan. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de mogelijkheden voor uw huid en welk resultaat uiteindelijk bereikt zal kunnen worden. Er zijn, naast huidverjonging met behulp van laser, ook andere technieken om huidverjonging te verwezenlijken, zoals botox, peelings en fillers.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

 

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.