Laser huidverjonging Zoetermeer

Er bestaan verschillende technieken om een huidverjonging te bereiken, maar laserbehandeling door de dermatoloog is al jaren een zeer succesvolle methode. De dermatoloog maakt gebruik van een gefractioneerde CO2 laser en beoordeelt tevens of uw huid in aanmerking komt voor de huiverjongingsbehandeling, of dat een andere behandelmethode geschikter is.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Laser huidverjonging Zoetermeer
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Laser huidverjonging Zoetermeer

In het Engels heet huidverjonging ook wel skinrejuvenation genoemd, en het betreft een cosmetische ingreep. Er zijn verschillende manieren waarop een huidverjonging kan worden bewerkstelligd, en lasertherapie door de dermatoloog is al decennialang uiterst effectief. Maar het is ook belangrijk om preventieve maatregelen tegen huidveroudering te nemen. Door alledaagse zaken als zonlicht en roken veroudert de huid van nature. Voor een optimaal resultaat van de laserbehandeling is het ook van belang de adviezen van uw dermatoloog betreft preventie op te volgen, bijvoorbeeld het gebruik van zonnebrand.
Maak op korte termijn een afspraak voor laser huidverjonging Zoetermeer met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Skinrejuvenation bij ons in de Roosevelt Kliniek

Er bestaan meerdere lasers om een huidverjongingsbehandeling mee uit te voeren. De meest geschikte laser is de gefractioneerde CO2 laser huidverjonging Zoetermeer, waarmee de dermatoloog kleine gaatjes maakt in de huid. Door die kleine gaatjes wordt collageen in geprikkeld om uw huid te verstevigen, wat een verjongde en frisse uitstraling geeft aan de huid. De dermatoloog en huidtherapeut in de Roosevelt kliniek werken met de meest recente gefractioneerde CO2 laser, die ook voorzien is van radiofrequentie om elastose tegen te gaan. De combinatie van radiofrequentie met de laser zorgen er verder voor dat de huid sneller hersteld na de laserbehandeling met gefractioneerde CO2. Toch moet u erop rekenen dat er kleine korstjes op de behandelde huid kunnen ontstaan, wat hoort bij het verjongingsproces van de huid. Uw dermatoloog zal met u bekijken welke plaatsen op uw huid geschikt zouden zijn voor een laser huidverjonging Zoetermeer behandeling. Ook overlegt hij dan met u waar een aanvullende behandeling eventueel van nut zou kunnen zijn voor optimaal resultaat.

Cosmetische behandeling

In de Roosevelt kliniek wordt de huidverjongingsbehandeling met gefractioneerde CO2 laser uitgevoerd door dermatologen die zijn opgeleid in deze ingreep. Ook is de dermatoloog ervaren in het opstellen van behandelplannen. Voorafgaand aan de behandeling zal uw dermatoloog dergelijk behandelplan voor u opstellen, waardoor u overzicht krijgt van de behandeling en alle mogelijkheden. De gefractioneerde CO2 laser kent namelijk vele behandeltoepassingen en instellingen, en het is belangrijk dat die instellingen worden gebruikt, die bij uw huid passen. Iedere persoon heeft weer een andere huid, en voorafgaand aan de behandeling wordt uw huid nauwkeurig geanalyseerd door de dermatoloog in de Roosevelt kliniek. Het is mogelijk de laser huidverjonging Zoetermeer behandeling met gefractioneerde CO2 laser te combineren met andere cosmetische behandelingen zoals fillers, botox en peelings.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.