Laser Huidverjonging

Huidverjonging kan op verschillende manieren worden bereikt. Een zeer goede huidverjongingsbehandeling is laserbehandeling door de dermatoloog met een gefractioneerde CO2 laser. De dermatoloog kan beoordelen of uw huid ook hier voor geschikt is.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak
laser huidverjonging

Huidverjonging

Huidverjonging wordt in het Engels ook wel skinrejuvenation genoemd en betreft een cosmetische behandeling. Huidverjonging kan op verschillende manieren worden bereikt, waarbij lasertherapie uitgevoerd door de dermatoloog al 10-tallen jaren een uiterst effectieve methode is. De normale huid veroudert door bijvoorbeeld roken of zonlicht. Om huidverjonging te bereiken is het dan ook belangrijk om naast lasertherapie ook preventieve maatregelen te nemen om huidveroudering tegen te gaan, zoals het gebruik van zonnebrandproducten. Wanneer men deze adviezen in acht neemt is de kans op slagen van de laser huidverjonging uitgevoerd door de dermatoloog het grootst en het cosmetisch resultaat het meest optimaal.

Laser huidverjonging

Er zijn verschillende lasers beschikbaar om huidverjonging te bewerkstelligen. Het meest geschikt is een gefractioneerde CO2 laser. Hierbij worden kleine gaatjes in de huid gemaakt waardoor het collageen wordt gestimuleerd om de huid te verstevigen en weer een frisse uitstraling te geven. In de Roosevelt kliniek wordt door de dermatoloog en de huidtherapeut dan ook gewerkt met de nieuwste gefractioneerde CO2 laser. Om ook de elastose tegen te gaan bevat onze gefractioneerde CO2 laser ook radiofrequentie. De combinatie van gefractioneerde CO2 laser en radiofrequentie zorgt daarnaast ook voor een sneller herstel na een huidverjongingsbehandeling. Wel moet u erop rekenen dat er kleine korstjes op het behandelde gebied ontstaan. Dit hoort bij het tot stand komen van de huidverjonging. De dermatoloog zal samen met u kijken welke gebieden van uw huid in aanmerking komen voor een huidverjongingsbehandeling en waar eventueel een aanvullende behandeling naast de lasertherapie nodig is.

Cosmetische ingreep

De dermatologen van de Roosevelt kliniek zijn opgeleid in deze cosmetische behandeling met laser. De huid verschilt van persoon tot persoon en een laser heeft zeer veel behandelopties. Het is dan ook erg belangrijk dat voor u de juiste instellingen worden gebruikt. De dermatologen van de Roosevelt kliniek zullen uw huid dan ook nauwkeurig beoordelen. Echter iedere huid verschilt van persoon tot persoon. De dermatoloog heeft dan ook veel ervaring om een geschikt plan voor u te maken om de huidveroudering tegen te gaan. Op deze manier wordt u een eerlijk beeld geschetst wat er bij u bereikt kan worden qua huidverjonging. Naast laser huidverjonging zijn er nog andere huidverjongingsmethoden mogelijk zoals peelings, botox en fillers.

Een overzicht van de tarieven voor laser huidverjonging vindt u in onze prijslijst. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.