miraDry Den Haag

Indien u een permanente oplossing voor uw zweetoksels (hyperhidrosis axillaris) zoekt is behandeling met de miraDry misschien de oplossing voor u. In de regio Den Haag kunt u zich snel van uw overmatige zweetoksels laten afhelpen met de miraDry behandeling uitgevoerd door een medisch specialist.

Klik hier voor het maken van een afspraak
miradry den haag

miraDry Den Haag

De miraDry is een definitieve oplossing tegen zweetoksels (hyperhidrosis axillaris). Door middel van de microwave techniek worden uw zweetklieren onder uw oksel permanent uitgeschakeld. Vanuit Den Haag kunt u op intake komen op onze locatie Monster, Delft of locatie Leiden. Allen zijn erg goed met het openbaar vervoer danwel met de auto te bereiken vanuit Den Haag. De dermatologen van de Roosevelt kliniek proberen de wachttijden voor behandeling zo kort mogelijk te houden (< 2 weken). U kunt dus eigenlijk altijd snel terecht voor behandeling miraDry Den Haag.

miraDry intake

Tijdens de intake zal de arts u een aantal vragen over het overmatig zweten stellen, vragen naar eventuele allergieën en medicijn gebruik. Deze informatie is belangrijk om u goed te kunnen voorlichten over het bij u te verwachten effect van de miraDry behandeling. U kunt al uw vragen over de behandeling stellen. U krijgt ook schriftelijke informatie van de dermatoloog met leefregels voor en na de behandeling om de hersteltijd zo optimaal mogelijk te maken. Een intake gesprek kan plaatsvinden in Monster, Leiden of Delft (ook avondspreekuur) en is geheel vrijblijvend. Deze locaties zijn vanuit Den Haag goed te bereiken.

miraDry behandeling

De dermatoloog zal beginnen met het desinfecteren van de huid en het aanbrengen van een tijdelijke tatoeage op uw oksel. Daarna zal uw oksel verdoofd worden. Vervolgens zal de miraDry behandeling starten, die pijnloos verloopt. Meestal wordt eerst de rechter oksel behandeld en daarna de linker oksel. De behandeling duurt zo’n 1.5 -2 uur. Na de behandeling wordt de oksel gekoeld met koelelementen en het advies is dit thuis ook te doen.
De behandeling met de miraDry Den Haag zal plaatsvinden op onze hoofdvestiging van de Roosevelt kliniek in Leiden (vlak naast de A4). Vanaf het Prins Claus Plein Den Haag is het ongeveer nog 12 minuten rijden.

Een overzicht van de tarieven voor behandelingen van hyperhidrosis axillaris vindt u in onze prijslijst. Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.