miraDry Leiden

Wilt u snel van uw overmatige zweetoksels (hyperhidrosis axillaris) af? Dan is behandeling met de miraDry misschien iets voor u. U kunt vrijblijvend langskomen in de Roosevelt kliniek op onze hoofdvestiging in Leiden. Alle behandelingen tegen overmatig zweten, waaronder behandeling met de miraDry, worden uitgevoerd door een medisch specialist en niet door basisartsen of verpleegkundigen.

Klik hier voor het maken van een afspraak
miradry leiden

miraDry Leiden

miraDry Leiden biedt een mogelijkheid om permanent van uw zweetoksels af te komen. Deze niet invasieve techniek om de zweetklieren lokaal te vernietigen maakt gebruik van de microwave techniek. De Roosevelt kliniek in Leiden wordt beschouwd in de regio als een expertise centrum op het gebied van hyperhidrosis behandelingen. Naast behandeling met de miraDry zal de dermatoloog u ook voorlichten over andere therapeutische mogelijkheden. De miraDry is echter wel een permanente oplossing voor overmatige zweetoksels.

miraDry intake

Op uw eerste afspraak zult u kennis maken met de medisch specialist die bij u de miraDry Leiden behandeling gaat uitvoeren. Deze arts zal van u aanvullende informatie nodig hebben om de procedure zo optimaal mogelijk te laten verlopen en de kans om uw zweetprobleem op te lossen zo groot mogelijk te maken. Ook kunt u uiteraard hier al uw vragen stellen over overmatig zweten. Na afloop zal de arts u schriftelijke informatie meegeven waarop de leefregels vlak voor en na de miraDry procedure staan opgeschreven. Deze leefregels dragen bij aan een goed herstel na de behandeling. De Roosevelt kliniek is goed te bereiken en u kunt gratis parkeren naast het pand.

Behandeling miraDry

Vooraf aan de behandeling zal er op de oksel een tijdelijke tatoeage worden aangebracht. Daarna wordt de huid gedesinfecteerd en wordt de oksel verdoofd. Vervolgens kan de behandeling met de miraDry starten. Meestal wordt eerst de rechter oksel behandeld en daarna de linker oksel. De miraDry Leiden behandeling duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur en verloopt pijnloos. Na afloop zult u koelelementen ontvangen. Geadviseerd wordt na de behandeling niet zelf auto te rijden. Behandeling met de miraDry wordt door de zorgverzekeraar helaas niet gezien als medisch noodzakelijk, waardoor de behandeling niet vergoed wordt door de zorgverzekeraars.

Een overzicht van de tarieven voor behandelingen van overmatig zweten vindt u in onze prijslijst. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.